Reply to this topicStart new topic
> Cod4 Modern Warfare
Nick325
post Jan 21 2008, 12:57 AM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



i have 2 questions

i was playing on live and i have my mic hooked up but i cant hear anything becuase when im in the lobby and game its shows people who have mics but in the game its show them all crossed out in red. how do i fix it so i can talk and hear people?

also i see people who have all this camo or different clothes. how do i get them?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Uncreator
post Jan 21 2008, 01:15 AM
Post #2


Fire Up The Blades, Moderator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 8.933
Joined: 6-March 07
From: St. Petersburg, Florida
Member No.: 1.304



The mic things is weird, Ive never seen or even heard of that before.

As for the clothes, That depends on who you are in a game.
Im pretty sure you are talking about the Ghillie suit, which you only get when you are a sniper class. (Just make your primary a sniper).

But besides the Ghillie suit, your camo depends on if you are OpFor, Marine, SAS, or Spetsnaz. Weapon cam is unlocked by doing that weapons respective challenges, The expert and Marksman challenges.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Jan 21 2008, 03:53 AM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



k thanks I'll post pigs of the mic thing

This post has been edited by Nick325: Jan 21 2008, 03:54 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Jan 27 2008, 03:35 AM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



ok well i brought my hard drive to my friends house and was looking for a way to fix it. we were on the phone with xbox for an hour. my friend figured out it was in the family setting - xbox live settings before that but it wouldnt let me login to windows id page before that stuff come up. i thought maybe somehow i set my account as child for some reason which is why maybe it wont let me go in there. so does anyone know how to change that?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pavel
post Jan 27 2008, 10:45 AM
Post #5


Instructor
*

Group: Passive
Posts: 3.764
Joined: 8-January 07
From: Rijeka, Croatia
Member No.: 1.055



Getting my copy of COD4 this week! Will finally pwn some in my clan server smile.gif


--------------------
"It isn't how many years you have been playing, it's how many hours." -- Prashant Aswani

"PRACTICE, PRACTICE, PRACTICE!" -- Michael Angelo Batio

Check out my video lessons and instructor board!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Melvyn
post Jan 30 2008, 09:30 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 140
Joined: 29-January 08
From: Neath,Bowels of South Wales
Member No.: 4.039



Finally Rank 55 biggrin.gif

Urm...nothing really else to do now...may as well play WoW :|


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kyldeee
post Feb 1 2008, 04:26 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.602
Joined: 15-July 07
From: Naantali, Finland
Member No.: 2.321



Awesome game, played it at my friends place, and now I wish I had a better computer so I could play it sad.gif


--------------------

Music really is a way to reach out and hold on to each other in a healthy way.
- Stevie Ray Vaughan

Go to the top of the page
 
+Quote Post
stratman33
post Mar 30 2008, 10:20 PM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.096
Joined: 4-March 07
From: Michigan, USA
Member No.: 1.300



QUOTE (Melvyn @ Jan 30 2008, 04:30 PM) *
Finally Rank 55 biggrin.gif

Urm...nothing really else to do now...may as well play WoW :|


you could always go prestige wink.gif (thats what i did)

This post has been edited by stratman33: Mar 30 2008, 10:20 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd January 2017 - 05:55 PM