Reply to this topicStart new topic
> Boss Rc-2 Loop Station...help
orion6324
post Feb 4 2008, 04:03 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 28-January 08
Member No.: 4.032



ok so i got the new RC-2 and ive read the manual and cant seem to find something. When i record a phrase to it it plays back nicely but when it gets to the end of what ive recorded there is about a 2 sec pause before it starts the loop again....how can i adjust it so the loop plays back over and over without a pause.....thx GMC
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post Feb 4 2008, 09:30 PM
Post #2


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



Did you made that pause while recording?..It could be the case..Just hit the pedal and start playing at the same time..

This post has been edited by Bogdan: Feb 4 2008, 09:31 PM


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
orion6324
post Feb 5 2008, 05:58 AM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 28-January 08
Member No.: 4.032



yep thats it...im stupid...lol...thx man
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd March 2017 - 01:16 AM