Reply to this topicStart new topic
> Audacity Help
Nick325
post Apr 24 2008, 12:24 AM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



i have a question. every time i try to open audacity a gray screen comes up and says temporary top window and it wont load. ive tried uninstalling it and reinstalling it and doing a system restore. anyone know how to fix it? heres a pic Attached File  untitled_2.bmp ( 2.25MB ) Number of downloads: 138
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Apr 24 2008, 01:26 AM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Saoirse O'Shea
post Apr 28 2008, 11:39 AM
Post #3


Moderator - low level high stakes
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 6.173
Joined: 27-June 07
From: Espania - Cadiz province
Member No.: 2.194



Never seen that Nick but a couple of suggestions:

1) if you're not on the latest beta then try downloading and installing that. If you are then try a previous version.

2)have a look on their forum here to see if anyone else has reported the issue.

3) if those don't work then contact Audacity - provide them with details of the fault and your pc spec as i may be an incompatability between the software and something like your video drivers. You can contact audacity by email at: [email protected]

EDIT - did a key word search on the forum and this maybe the answer for you. If it isn't then do the above.

Best of luck.
Cheers,
Tony


--------------------
Get your music professionally mastered by anl AES registered Mastering Engineer. Contact me for Audio Mastering Services and Advice and visit our website www.miromastering.com

Be friends on facebook with us here.

We use professional, mastering grade hardware in our mastering studo. Our hardware includes:
Cranesong Avocet II Monitor Controller, Dangerous Music Liasion Insert Hardware Router, ATC SCM Pro Monitors, Lavry Black DA11, Prism Orpheus ADC/DAC, Gyratec Gyraf XIV Parallel Passive Mastering EQ, Great River MAQ 2NV Mastering EQ, Kush Clariphonic Parallel EQ Shelf, Maselec MLA-2 Mastering Compressor, API 2500 Mastering Compressor, Eventide Eclipse Reverb/Echo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jad Diab
post Apr 28 2008, 11:41 AM
Post #4


Instructor (former GMCer Zizi Top)
*

Group: Members
Posts: 792
Joined: 29-December 07
From: Paris France
Member No.: 3.642



that's weird ... i have no idea what is it about .. i'll suggest you contact audacity or install a newer version if it isn't the case ??


--------------------
I endorse Sp custom pickups

Check out some of my work :
Youtube
GMC lessons
Myspace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juan M. Valero
post Apr 28 2008, 02:50 PM
Post #5


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 4.270
Joined: 6-August 07
From: Girona - Spain
Member No.: 2.484



mmm I agree it's weird. I'm using Audicity during last 30 days aprox. but I used Cool Edit (the smaller bro tongue.gif) for a long time and I've never heard it before, but don't forgot to tell us what the evolution of you problem and your solution !! wink.gif

TonyMiro, great search mate, I think this post in Audacity Team Forum should help Nick. So +1 for you, mate !!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Apr 28 2008, 02:52 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



I've never seen that one before :s


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Apr 28 2008, 02:53 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



thanks toni ill let u know if i get it fixed

This post has been edited by Nick325: Apr 28 2008, 02:54 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Apr 28 2008, 04:42 PM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



ok i downloaded the newest beta and now it works thanks toni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juan M. Valero
post Apr 28 2008, 11:24 PM
Post #9


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 4.270
Joined: 6-August 07
From: Girona - Spain
Member No.: 2.484



Congratulations Nick !! I wish all be ok now wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Saoirse O'Shea
post Apr 29 2008, 05:12 PM
Post #10


Moderator - low level high stakes
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 6.173
Joined: 27-June 07
From: Espania - Cadiz province
Member No.: 2.194



Great news Nick smile.gif .
Cheers,
Tony


--------------------
Get your music professionally mastered by anl AES registered Mastering Engineer. Contact me for Audio Mastering Services and Advice and visit our website www.miromastering.com

Be friends on facebook with us here.

We use professional, mastering grade hardware in our mastering studo. Our hardware includes:
Cranesong Avocet II Monitor Controller, Dangerous Music Liasion Insert Hardware Router, ATC SCM Pro Monitors, Lavry Black DA11, Prism Orpheus ADC/DAC, Gyratec Gyraf XIV Parallel Passive Mastering EQ, Great River MAQ 2NV Mastering EQ, Kush Clariphonic Parallel EQ Shelf, Maselec MLA-2 Mastering Compressor, API 2500 Mastering Compressor, Eventide Eclipse Reverb/Echo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2017 - 12:11 PM