2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Anyone?
USAMAN
post Apr 28 2008, 11:08 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 664
Joined: 15-October 07
From: Minnesota, USA. Earth
Member No.: 3.048



Anybody else noticed a dramatic change in the speed the videos download. Mine buffer 10 times before it plays the whole vid.
I never use to have this problem and it only seems to be this site.

Anyone?

Anyone??


--------------------
If we aren't supposed to eat animals, why are they made out of meat ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DeepRoots
post Apr 28 2008, 11:10 PM
Post #2


Get to da Chopper!
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 2.700
Joined: 18-March 07
From: South Wales, UK
Member No.: 1.374



I've not been having problems with this so far...if i do...i'll post back and let you know.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pitch_Black
post Apr 28 2008, 11:12 PM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 185
Joined: 29-February 08
From: Montana U.S.A
Member No.: 4.412



Yeah, mine usually buffers while I'm watching. But now I have to pause it a couple times before I get through the whole video.


--------------------
Gear:
Amps:
Vox AD50VT
Yamaha GA-10
Guitars:
Gibson SG
Hohner Acoustic
Effects:
Digitech Death Metal Pedal
Dunlop Crybaby 535q Wah Pedal
And a lot on my Vox

Long Live Rock And Roll!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hisham Al-Sanea
post Apr 28 2008, 11:12 PM
Post #4


Instructor
*

Group: Passive
Posts: 4.085
Joined: 19-October 07
From: middle east / lebanon
Member No.: 3.084



working for me normally ;try to download it by firfox


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nemanja Filipovi...
post Apr 28 2008, 11:19 PM
Post #5


Singing Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.391
Joined: 23-January 08
Member No.: 3.960



I always have to press pause,but i guess it is because of my internet speed,it's 512 kbs


--------------------
Check out my video lessons and instructor board!

Participate im my new Crazy Blues Collaboration
Go to the top of the page
 
+Quote Post
skennington
post Apr 28 2008, 11:20 PM
Post #6


Learning Roadie - Never Give Up - Moderator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 7.461
Joined: 25-November 07
From: Charlotte,NC USA
Member No.: 3.374



Same problem here to bro, thought the other night it was just because I had Reaper and Gearbox open as well. Then noticed it again last night while practicing with no other applications open. blink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moon Boots
post Apr 28 2008, 11:26 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 209
Joined: 19-December 07
From: London
Member No.: 3.548



It's fine for me.


Maybe just a USA problem?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rokchik
post Apr 28 2008, 11:30 PM
Post #8


Moderator - The Dark Canuck
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 2.726
Joined: 22-March 07
From: The Great White North
Member No.: 1.395



I haven't encountered any problem. Loads fine for me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tjchep
post Apr 28 2008, 11:36 PM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.084
Joined: 16-October 07
From: United States, CT
Member No.: 3.062



Me too...



--------------------
Check out my playing here - https://www.youtube.com/user/tjchep
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eat-Sleep-andJam
post Apr 28 2008, 11:38 PM
Post #10


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.412
Joined: 23-February 07
From: New york
Member No.: 1.243



Its buffered a little for me lately, usually 2x per video. It sucks that when ever im watching Nocturnal Vision and either Kris or Marcus are about to shred, it buffers like it cant handle it laugh.gif


--------------------
Join Me On the Lyrics Board !


"Find something worth dying for...



...And live for it"
-The Uncreator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jad Diab
post Apr 28 2008, 11:43 PM
Post #11


Instructor (former GMCer Zizi Top)
*

Group: Members
Posts: 792
Joined: 29-December 07
From: Paris France
Member No.: 3.642



hmm .. i have no problem like this !


--------------------
I endorse Sp custom pickups

Check out some of my work :
Youtube
GMC lessons
Myspace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pablo Vazquez
post Apr 29 2008, 08:14 PM
Post #12


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 1.873
Joined: 1-November 07
From: Argentina
Member No.: 3.192



No problems here!


--------------------
Check out my video lessons!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maximus
post Apr 29 2008, 08:19 PM
Post #13


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 463
Joined: 23-August 07
From: Mississippi USA by way of NY
Member No.: 2.592



QUOTE (Moon Boots @ Apr 28 2008, 05:26 PM) *
It's fine for me.


Maybe just a USA problem?


I think Hillary Clinton is behind it!


--------------------


Guitars: Gibson Les Paul Standard, Ibanez rg 750, Ibanez Mikro, Washburn Acoustic
Amps: Crate GX 1600 1/2 Stack, Line 6 Spider 2, Vintage Kustom Tube Head
Effects: Line 6 POD X3 Live, Line 6 PocketPod
Misc: Line 6 FBV Express Foot Switch/Volume/Wah-Wah Pedal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus Siepen
post Apr 29 2008, 08:23 PM
Post #14


Instructor (Blind Guardian)
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.433
Joined: 5-March 08
From: Germany
Member No.: 4.464



No problems for me, everything seems to be normal so far


--------------------
Guitars: various Gibson Les Pauls / Gibson J 45
Amps: Mesa Boogie Tripple Rectifier / Triaxis / 2:90 Poweramp / Rectocabs
Effects: Rocktron Intellifex / Rocktron Xpression
Homepage: www.marcussiepen.com www.blind-guardian.com
Check out my video lessons!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kizaze44
post Apr 29 2008, 08:24 PM
Post #15


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 279
Joined: 7-July 07
From: New York City
Member No.: 2.260



I've noticed a sudden slow-down in the loading of videos also. Not dramatic, but noticeable.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Apr 29 2008, 08:43 PM
Post #16


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



They load up instantly for me.


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
g-forcelover
post Apr 29 2008, 09:04 PM
Post #17


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 630
Joined: 24-September 07
From: Wilmington
Member No.: 2.857



Got problems here. But i think its because of my poor wireless connection. dry.gif


--------------------


i tripped and broke my guitar's neck. :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RIP Dime
post Apr 29 2008, 09:35 PM
Post #18


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.063
Joined: 2-October 06
From: Hawaii
Member No.: 862



Fine here.


--------------------
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Canis
post Apr 29 2008, 09:41 PM
Post #19


Learning Rock Star
Group Icon

Group: GMC Wiki:er
Posts: 3.319
Joined: 22-October 07
From: Molde, Norway
Member No.: 3.108



Fine with me.. But I've got 14Mbit connection ^^


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capt.Z
post Apr 29 2008, 09:52 PM
Post #20


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 999
Joined: 18-February 08
From: Detroit (unfortunately...)
Member No.: 4.293



Everythings fine with me... Maybe you need to call the Geek Squad!!! laugh.gif


--------------------

GMC IS TIGHT DAWG
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd March 2017 - 09:18 AM