Reply to this topicStart new topic
> Problem With Guitar Pro 5.2, RSE sound
Jad Diab
post Jun 9 2008, 06:28 PM
Post #1


Instructor (former GMCer Zizi Top)
*

Group: Members
Posts: 792
Joined: 29-December 07
From: Paris France
Member No.: 3.642



I used to have Guitar pro 5.0, then I had the 5.2, but it have a sophisticated RSE sound, so when I play my song on guitar pro, my RSE CPU is really high, so the sound goes buzz bizz buyzzz ....
When I installed guitar pro 5.2, all my gpro files become 5.2 files, so I decided to go back to the 5.0 version, but then, I can't read my gpro files anymore !!! my version is "too old" :s

Can somebody help me .. resolving the RSE problem with 5.2 ??


--------------------
I endorse Sp custom pickups

Check out some of my work :
Youtube
GMC lessons
Myspace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tuubsu
post Jun 9 2008, 06:36 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 795
Joined: 28-August 07
From: Lappeenranta, Finland
Member No.: 2.620



triple edit. ahhh nevermind...sorry


This post has been edited by Tuubsu: Jun 9 2008, 06:40 PM


--------------------
Anyone can learn to play fast, like anyone can learn to type quickly. But not everyone can write a book.
- Yngwie J. Malmsteen


Idols:

Jason Becker (ex-Cacophony, ex-David Lee Roth, Solo)
Marty Friedman (ex-Cacophony, ex-Megadeth, Solo)
Niccolo Paganini (Solo)
Eddie Van Halen (Van Halen....Duh!)
Frederic Chopin (Solo)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jad Diab
post Jun 9 2008, 06:49 PM
Post #3


Instructor (former GMCer Zizi Top)
*

Group: Members
Posts: 792
Joined: 29-December 07
From: Paris France
Member No.: 3.642



oh what did you want to say .. anything can help me, i'm desesperate ... all my composition are on gpro files :s


--------------------
I endorse Sp custom pickups

Check out some of my work :
Youtube
GMC lessons
Myspace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moon Boots
post Jun 9 2008, 07:25 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 209
Joined: 19-December 07
From: London
Member No.: 3.548



QUOTE (Zizi Top @ Jun 9 2008, 06:49 PM) *
oh what did you want to say .. anything can help me, i'm desesperate ... all my composition are on gpro files :s


If you upload them to the forum then I'll download them and then re-upload them in Guitar Pro 4 format so you can open them?

This post has been edited by Moon Boots: Jun 9 2008, 07:25 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tuubsu
post Jun 9 2008, 07:26 PM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 795
Joined: 28-August 07
From: Lappeenranta, Finland
Member No.: 2.620



Well, ummm... you could just change it to midi, from the button next to play button... or from menu where you pick the instrument of the track, you can find it there too...

If this is great for you then it's the fourth misunderstanding I had in like 2 minutes, thanks to my own sillyness. wacko.gif laugh.gif rolleyes.gif

This post has been edited by Tuubsu: Jun 9 2008, 07:26 PM


--------------------
Anyone can learn to play fast, like anyone can learn to type quickly. But not everyone can write a book.
- Yngwie J. Malmsteen


Idols:

Jason Becker (ex-Cacophony, ex-David Lee Roth, Solo)
Marty Friedman (ex-Cacophony, ex-Megadeth, Solo)
Niccolo Paganini (Solo)
Eddie Van Halen (Van Halen....Duh!)
Frederic Chopin (Solo)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hisham Al-Sanea
post Jun 9 2008, 11:15 PM
Post #6


Instructor
*

Group: Passive
Posts: 4.085
Joined: 19-October 07
From: middle east / lebanon
Member No.: 3.084



uninstall the program then re-install it again without RSE


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post Jun 10 2008, 11:59 AM
Post #7


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



Well you can easily kill RSE in guitar pro 5.2 .Just click on the RSE button left of the play button..Or use (F2) shortcut on keyboard...

You don't need to reinstall anything etc...


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TwistedSun
post Jun 10 2008, 09:22 PM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 90
Joined: 3-April 08
From: Canada
Member No.: 4.796



This probably doesn't help much, but I heard the RSE stuff sounds like walrus sex... Are there any other reasons to upgrade besides the RSE?


--------------------
Starting Gear: Epiphone Limited 50th Anniversary SG, Line 6 Spider II 75watt combo amp.
New Gear: Schecter Hellraiser C1 FR, Engl Powerball 100w, Engl Pro 4x12, Z-5 Footswitch
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post Jun 10 2008, 11:39 PM
Post #9


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



Well only reason I upgraded is because I couldn't play ALL gtp files, it required the update..
And you can always turn RSE off...


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2017 - 12:45 PM