Reply to this topicStart new topic
> Strange Thing With The Forum...
Tuubsu
post Jul 6 2008, 11:03 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 795
Joined: 28-August 07
From: Lappeenranta, Finland
Member No.: 2.620



So, happened to me 3 times this day... I was on the gmc mainpage and clicked on forum or, one of those hot topics links, and instead of the forum it took me to a white page which had a small text on the top left corner saying "Not allowed"... (I was like "What did I do!?!?)
and after a little while it works again just fine.

Now does anyone else ever get this? I mean is this a new bug or is it just me? huh.gif

Well now it works fine again, but just today it happened 3 times so it can get a little fustrating sometimes...
I'm on Firefox 2.0.0.15, might it be some sort of an new update on firefox that causes this perhaps? huh.gif


--------------------
Anyone can learn to play fast, like anyone can learn to type quickly. But not everyone can write a book.
- Yngwie J. Malmsteen


Idols:

Jason Becker (ex-Cacophony, ex-David Lee Roth, Solo)
Marty Friedman (ex-Cacophony, ex-Megadeth, Solo)
Niccolo Paganini (Solo)
Eddie Van Halen (Van Halen....Duh!)
Frederic Chopin (Solo)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
TreyDeschamp
post Jul 6 2008, 11:06 PM
Post #2


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 2.093
Joined: 1-May 08
From: Diamondhead, MS
Member No.: 5.023



QUOTE (Tuubsu @ Jul 6 2008, 05:03 PM) *
So, happened to me 3 times this day... I was on the gmc mainpage and clicked on forum or, one of those hot topics links, and instead of the forum it took me to a white page which had a small text on the top left corner saying "Not allowed"... (I was like "What did I do!?!?)
and after a little while it works again just fine.

Now does anyone else ever get this? I mean is this a new bug or is it just me? huh.gif

Well now it works fine again, but just today it happened 3 times so it can get a little fustrating sometimes...
I'm on Firefox 2.0.0.15, might it be some sort of an new update on firefox that causes this perhaps? huh.gif


I also use firefox 2.0 and thats happened befroe but its never said "not allowed" it goes into some weird txt. It also does that on myspace too. I'm not sure what it is.


--------------------
Check out my Youtube!
Add me on Facebook!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Milenkovic
post Jul 6 2008, 11:30 PM
Post #3


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.341



That sounds crazy, possibly a network traffic or something? unsure.gif


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Trond Vold
post Jul 7 2008, 12:40 AM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.497
Joined: 16-February 08
From: Norge!
Member No.: 4.261



I havent noticed anything like that.. i'm using IE


--------------------
Guitars: Schecter Stiletto Classic, Jackson SLSMG, Ibanez RG-380 Japan, Gibson Les Paul Studio

Amp: Marshall JMP-1 -> Rocktron Velocity 100 -> Marshall JCM-900 Lead 4x12

FX and stomps: T.C Electronics G-Sharp, Korg SDD-1200, Emma Transmorgrifier, BYOC Tribooster, GGG Green Ringer, Dinosaur Overdrive, Voodoo Lab SuperFuzz, Sovtek Bassballs, Line6 Tap Tremolo, EHX Screaming Bird.


___________________________________________________
My Lessons!

My Instructor Board!

My Myspace!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capt.Z
post Jul 7 2008, 12:47 AM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 999
Joined: 18-February 08
From: Detroit (unfortunately...)
Member No.: 4.293



That happened on my aunts laptop... only it said forbidden and had some error
under it...

And she has firefox.. unsure.gif


--------------------

GMC IS TIGHT DAWG
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Canis
post Jul 7 2008, 12:11 PM
Post #6


Learning Rock Star
Group Icon

Group: GMC Wiki:er
Posts: 3.319
Joined: 22-October 07
From: Molde, Norway
Member No.: 3.108



From time to time I just get a white screen. I just hit refresh and I'm back on the page.
Dunno if that's only because of my PC though... I use FF2 as well.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post Jul 7 2008, 07:02 PM
Post #7


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



This happenes to me a lot on other sites too..Its just my internet connection + browser fooling around smile.gif


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lian Gerbino
post Jul 7 2008, 07:37 PM
Post #8


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 4.426
Joined: 14-April 08
From: Buenos Aires, Argentina
Member No.: 4.895



never happenes to me mellow.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nemanja Filipovi...
post Jul 8 2008, 11:22 AM
Post #9


Singing Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.391
Joined: 23-January 08
Member No.: 3.960



Fine for me too,I am on FF 3.And it worked ok so far.


--------------------
Check out my video lessons and instructor board!

Participate im my new Crazy Blues Collaboration
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2017 - 11:02 AM