Reply to this topicStart new topic
> Problem with the 101 videos
Santana
post Aug 27 2006, 04:14 AM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 24
Joined: 16-August 06
Member No.: 808



They seem to be lagging badly. I even tried restarting my PC but they still wont work. Any idea on why this is happening?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Aug 27 2006, 10:42 AM
Post #2


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.092
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Have you got the latest version of flash? Get it here:

http://www.adobe.com/shockwave/download/in...=ShockwaveFlash
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stickynotes
post Sep 7 2006, 07:50 PM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-July 06
From: USA , Pennsylvania
Member No.: 755



Did you ever find the problem to the choppy videos?

The same thing just started just acouple of day ago .

only happens on this site.

I upgrade FLASH player , but did not solve the problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chipk1
post Sep 7 2006, 11:45 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 22
Joined: 20-August 06
From: United States
Member No.: 814



I think it may have something to do with the video being recorded in a very high quality setting. The flash player can't keep up with the frame refresh rate on middle to lower end proccessors? Maybey Kris can put up low and high quality versions or something? :?:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Sep 8 2006, 07:48 AM
Post #5


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.092
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Hmm seems there are quite some people having problems with this.

I will have to get in touch with someone more technical than me - to see if there are any other solution than decreasing video size. Otherwise we will have to go for slightly smaller vids.

How many other people are having problems with this? :?:

/Kris
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sanders4617
post Sep 8 2006, 08:37 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 198
Joined: 9-January 06
From: Jasper, AL, USA
Member No.: 275



The video sizes are fine... I don't have problems with the videos.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mindbinder
post Sep 9 2006, 06:03 AM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 16
Joined: 13-August 06
Member No.: 805



I'm having some issues with the videos pausing every 45 seconds or so. But once the video is fully played through and loaded, I can watch without any problems.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
psychoguitarist_...
post Sep 10 2006, 10:03 AM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 76
Joined: 10-August 06
From: Bangalore, Karnataka, India, Asia (in case u don't know where India is)
Member No.: 799



I wait for about 20-25 mins and then the videos stream smoothly till the end.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stickynotes
post Sep 12 2006, 05:20 PM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-July 06
From: USA , Pennsylvania
Member No.: 755



It takes about the same time to play 20 to 25 min. choppy all the way.

I use FireFox and the video used to load up or download befor the video would play.
it played smoth. Not a clitch in it.

Now its downloading while it is playing.

What ever the old setup or program to load the videos worked better.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Sep 13 2006, 09:23 AM
Post #10


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.092
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



If someone is still having problems with this, pm me and I will get back to you.

/Kris
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2017 - 10:18 AM