Reply to this topicStart new topic
> Melodic Solo In Gm Little Problem
kaznie_NL
post Aug 31 2008, 10:22 AM
Post #1


Experienced Tone Seeker
*

Group: Passive
Posts: 4.809
Joined: 8-December 07
From: Hedel, Netherlands
Member No.: 3.471



Hey guys,

In Carlos' Melodic Solo in Gm, the fifth video is a bit weird. The first 15 seconds, the video screen is just black!

Kaz


--------------------
My YouTube Channel Here

My Rec Takes Here


--- GEAR ---
Ibanez SA08LTD2 BAR
Vox AD50VT
Pod Farm
Line 6 Pod Studio GX
El Cheapo Strat
Dunlop Slide
Korg Toneworks AX5G
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vinod Saranga
post Aug 31 2008, 10:29 AM
Post #2


Acoustic Instructor
*

Group: Members
Posts: 1.279
Joined: 15-September 07
From: Colombo,Sri Lanka
Member No.: 2.796



Yes I have noticed it too.
If you can leave a feedback in that lesson regarding that problem I think Carlos will correct it as soo as possible. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kaznie_NL
post Sep 3 2008, 04:05 PM
Post #3


Experienced Tone Seeker
*

Group: Passive
Posts: 4.809
Joined: 8-December 07
From: Hedel, Netherlands
Member No.: 3.471



okz


--------------------
My YouTube Channel Here

My Rec Takes Here


--- GEAR ---
Ibanez SA08LTD2 BAR
Vox AD50VT
Pod Farm
Line 6 Pod Studio GX
El Cheapo Strat
Dunlop Slide
Korg Toneworks AX5G
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Sep 4 2008, 03:34 PM
Post #4


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.415
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Reporting to Gabriel/Carlos!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th December 2017 - 03:03 PM