I've Messed Up!, Argh!!!
Boson
Mar 1 2009, 05:33 PM
Post #1
Mar 1 2009, 05:33 PM
Learning Apprentice Player
Posts: 477
Joined: 28-September 08
From: Asturias
Been trying to get my webcam to record audio (my guitar and GMC BT) so that I can submit vids for the MTP.

I have messed up big style now nothing is talking to anything. Even reaper is not recording my guitar!


Sometimes I hate computers! mad.gif

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
"Better to live one day as a tiger than a thousand years as a sheep"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boson
Mar 1 2009, 05:48 PM
Post #2
Mar 1 2009, 05:48 PM
Learning Apprentice Player
Posts: 477
Joined: 28-September 08
From: Asturias
Good idea

cheers smile.gif

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
"Better to live one day as a tiger than a thousand years as a sheep"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Emir Hot
Mar 1 2009, 06:08 PM
Post #3
Mar 1 2009, 06:08 PM
Instructor
Posts: 7.201
Joined: 14-July 08
From: London UK
yeah, that sounds like something else messed up your system. System restore should help.

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
Check out my <a href="https://www.guitarmasterclass.net/instructor/Emir-Hot" target="_blank">Instructor profile</a>

www.emirhot.com
www.myspace.com/emirhotguitar
www.myspace.com/sevdahmetal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
Mar 2 2009, 04:29 PM
Post #4
Mar 2 2009, 04:29 PM
Bass & Beginner Instructor
Posts: 15.614
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Hmm check out volume control settings in your PC's taskbar..Check in options settings for recording too and see if proper source is selected.Also check if some channels are muted or something...Check in the Reaper your sound source device etc..I'm sure you can fix it all..

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Milenkovic
Mar 2 2009, 11:07 PM
Post #5
Mar 2 2009, 11:07 PM
Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Well what did you do mate? What sound card do you use? Try to restart PC, and check if your sound card is selected in control panel. Also check if it is selected in DAW. Also, sometimes if you keep several applications that use the same hardware (like sound card for example), not all programs will work properly.

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 




RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd April 2020 - 06:05 AM