Reply to this topicStart new topic
> Site/forum speed, Have you noticed any difference since the site moved?
Kristofer Dahl
post Jan 26 2007, 04:17 PM
Post #1


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.343
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Hey,

So it's now been aproximately a week since we moved the gmc server to the US - have any of you noticed any difference in speed, good or bad?

Kris

EDIT:
Don't forget to mention your location.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
theozard
post Jan 26 2007, 04:42 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 15
Joined: 22-January 07
Member No.: 1.102



I think its pretty fast. Good stuff
only one complain the lessons- Have to stream 40 mb everytime..could you possibly make it downloadable or make it somehow like that if i have seen it once the next time around i dont have to load the whole thing again biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Jan 26 2007, 04:53 PM
Post #3


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.343
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (theozard @ Jan 26 2007, 04:42 PM) *
I think its pretty fast. Good stuff
only one complain the lessons- Have to stream 40 mb everytime..could you possibly make it downloadable or make it somehow like that if i have seen it once the next time around i dont have to load the whole thing again biggrin.gif


If you set your browser's cache to very high I think it should do the trick.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MickeM
post Jan 26 2007, 05:54 PM
Post #4


Born of NWOBHM, Moderation Team Leader
*

Group: Members
Posts: 8.562
Joined: 9-January 07
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 1.062



QUOTE (Kristofer Dahl @ Jan 26 2007, 04:17 PM) *
Hey,

So it's now been aproximately a week since we moved the gmc server to the US - have any of you noticed any difference in speed, good or bad?

Kris

I've not noticed any difference, if it was in Sweden before perhaps the closeness then and the speed now but it's furher away evens out. It's been pretty fast the entire time.

If you remember the forum died compleyely on me the first few days. I havn't experienced that any more so it's ok.

This post has been edited by MickeM: Jan 26 2007, 05:56 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Why
post Jan 26 2007, 05:56 PM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 108
Joined: 17-January 07
Member No.: 1.085



Video speed got considerably slower, but then again - Sweden is much closer to me than the US.

Forum speed - Slower.

Overall - Slower. But it's definitely due to the massiv echange in location.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Steelkonsum
post Jan 26 2007, 08:37 PM
Post #6


Member
*

Group: Members
Posts: 246
Joined: 11-January 07
From: Malmo, Sweden
Member No.: 1.066



QUOTE (MickeM @ Jan 26 2007, 05:54 PM) *
I've not noticed any difference, if it was in Sweden before perhaps the closeness then and the speed now but it's furher away evens out. It's been pretty fast the entire time.


^same for me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Molgan
post Jan 26 2007, 11:16 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 76
Joined: 14-January 06
From: Sweden
Member No.: 284



for me the videos loaded faster before, but the forum is still as fast. Im from sweden too, so i guess that is the reason.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fretdancer
post Jan 26 2007, 11:55 PM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 328
Joined: 9-February 06
From: Nottingham UK
Member No.: 370



I was one of the first to report speed problems here. I dont now think though, that its anything to do with GMC.
Although for me it first manifested itselft here (probably due to the amount of time I spend here), I am actually suffering major speed problems internet wide and so its a problem with my ISP.

Until things get back to normal for me I cant tell but I dont think there are any speed issues with the site.


--------------------
its not easy
banging your head against some mad buggers wall.
Variax 300. Pod XTL & Crate amp
some of my recordings are here: http://homepage.ntlworld.com/petergb/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chainsbroken
post Jan 27 2007, 11:36 AM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 95
Joined: 3-January 07
Member No.: 1.033



Im in the US. Ive noticed that the videos are loading a little faster. not a big difference though.


--------------------
Deano
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RIP Dime
post Jan 27 2007, 12:40 PM
Post #10


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.063
Joined: 2-October 06
From: Hawaii
Member No.: 862



I've noticed no difference.


--------------------
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radarlove1984
post Jan 29 2007, 04:44 AM
Post #11


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 170
Joined: 19-January 07
Member No.: 1.092



It's loading fine in the US. I joined after the switch though, so I can't compare it to anything else.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2017 - 12:58 PM