Reply to this topicStart new topic
> Help Needed, New guitar not working...
Marek Rojewski
post Apr 10 2009, 08:37 PM
Post #1


Experienced Guitar Hero
*

Group: Members
Posts: 1.658
Joined: 26-May 08
From: Lodz, Poland
Member No.: 5.185



EDIT: I solved the problem, Polystyrene from the packaging got into the cable jack place, and because of that signal from the cable wasn't working.... had to use needle to check if there is something in the hole, and found it wacko.gif God I hate it, nothing works as it should when I buy it, maybe because of that I have such stupid ideas as checking black holes with needles sleep.gif But anyway, I am happy that after hours of fighting, finally it is working.

This post has been edited by Marek Rojewski: Apr 10 2009, 09:06 PM
Attached File(s)
Attached File  eh.mp3 ( 186.31K ) Number of downloads: 70
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
29a
post Apr 10 2009, 08:43 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 356
Joined: 28-December 08
Member No.: 6.464



Did you try to replace the battery? wink.gif


--------------------
My Website | My Gear | Elixir Nanoweb Strings Review | Installing Schaller Security Locks
"If privacy is outlawed, only outlaws will have privacy." - Phil Zimmermann
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marek Rojewski
post Apr 10 2009, 08:47 PM
Post #3


Experienced Guitar Hero
*

Group: Members
Posts: 1.658
Joined: 26-May 08
From: Lodz, Poland
Member No.: 5.185



EDIT: topic can be closed.

This post has been edited by Marek Rojewski: Apr 10 2009, 09:06 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2017 - 11:43 PM