Reply to this topicStart new topic
> The Pod Xt Doesnt Have A Built In Metronome?
vampire18
post May 13 2009, 04:43 PM
Post #1


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 502
Joined: 6-February 09
From: israel
Member No.: 6.741



i was looking in the instruction manual and nothing. any idea?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chris Evans
post May 13 2009, 04:49 PM
Post #2


Learning Tone Guru - Community Coordinator & Moderator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 6.319
Joined: 24-September 07
From: Sittingbourne, UK
Member No.: 2.860



QUOTE (vampire18 @ May 13 2009, 04:43 PM) *
i was looking in the instruction manual and nothing. any idea?


I`ve had mine for some time and it hasnt got one built in as far as I`m aware


--------------------
Show us what part of the world you live in and get yourself
ON THE GMC:er Location MAP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
berko
post May 13 2009, 05:09 PM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.771
Joined: 2-April 08
From: Budapest, Hungary
Member No.: 4.782



If you download the latest version of Gearbox (it's 3 point something) then you'll find a very simple drum-set in it, you can arrange basic beats and can tweak the tempo up to 300 bpm in total. Don't worry if you have a Farm for the pod, Gearbox and farm can function beside each other without a problem. It's really a shame that they left the drums out of the Farm.


--------------------
High speed, low drag


Check out my YouTube channel
HERE!


Here you can find my
MYSPACE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sted
post May 13 2009, 08:23 PM
Post #4


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 1.758
Joined: 13-April 08
From: Merseyside, UK
Member No.: 4.882



QUOTE (berko @ May 13 2009, 05:09 PM) *
If you download the latest version of Gearbox (it's 3 point something) then you'll find a very simple drum-set in it, you can arrange basic beats and can tweak the tempo up to 300 bpm in total. Don't worry if you have a Farm for the pod, Gearbox and farm can function beside each other without a problem. It's really a shame that they left the drums out of the Farm.


Yeah, i find pod farm so much easier and nicer to use but no freakin metronome. Epic fail by Line 6!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Azzaboi
post May 14 2009, 05:22 AM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.485
Joined: 23-March 09
From: New Zealand
Member No.: 6.965



It's one of the things missing from the POD XT, the metronome.
I nearly got the ZOOM G2 instead, just because of the integrated drum machine.

You can get the metronome software, but it's not worth it.

I just use the free software Weird Metronome instead, basic but all that you will need:
CODE
http://www.weirdmetronome.com/


--------------------


Play Games Arcade
Take a break, Play Games! Play the best free online flash games at Aaron's Game Zone like Bloons Tower Defense 4!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Santiago Diaz Ga...
post May 14 2009, 06:08 AM
Post #6


GMC:er
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 1.769
Joined: 28-April 09
From: Buenos Aires, Argentina
Member No.: 7.117



Really? Doesn't have a Metronome?. That's a really missed from Line 6. It's something basic that every product like this one must have.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd March 2017 - 11:12 PM