Reply to this topicStart new topic
> Ips Error
Artemus
post May 14 2009, 12:29 AM
Post #1


Learning Tone Seeker - CHALLENGE STAR!
*

Group: Members
Posts: 866
Joined: 6-February 09
From: Manchester, UK
Member No.: 6.743



Hi Kris,
just thought I'd bring this to your attention. It happens whenever I try to upload to the IP.Gallery. I'm told there is an IPS Driver Error and the message reads "There appears to be an error with the database"
Same problem occurs when I different browsers or different computers.


--------------------
My Myspace site here
My YouTube channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post May 14 2009, 08:26 AM
Post #2


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.086
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Hmm I tested an image and it worked for me - is it still happening to you? Is someone else experiencing this?

By the way that's an awesome IA picture you have got! biggrin.gif (check it here)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artemus
post May 14 2009, 12:13 PM
Post #3


Learning Tone Seeker - CHALLENGE STAR!
*

Group: Members
Posts: 866
Joined: 6-February 09
From: Manchester, UK
Member No.: 6.743



Hehe. Mattias is an awesome guy! I'm a big Freak Kitchen/Guitar fanboy..
Anyhow, yes I'm still having the same problem. I've also noticed that my album states there are 0 images even though images are existent when viewing the gallery. Here's a screenshot of the error I receive:
Attached Image


--------------------
My Myspace site here
My YouTube channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post May 14 2009, 12:20 PM
Post #4


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.086
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



But I can see that you have uploaded images today - does this only happen once in a while? (any info we can get helps)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artemus
post May 14 2009, 12:46 PM
Post #5


Learning Tone Seeker - CHALLENGE STAR!
*

Group: Members
Posts: 866
Joined: 6-February 09
From: Manchester, UK
Member No.: 6.743



Yes I uploaded to see if I got any more errors - I did. The error occurs everytime I upload an image on the IP.Gallery - I receive the screenshot above. Clicking on the link to refresh sends me to the forum homepage. Even though I receive the error the image does upload, however the gallery page doesn't list that my album contains any images. Clicking to view the gallery shows that they are there though.
Very perplexing..


--------------------
My Myspace site here
My YouTube channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Jun 3 2009, 09:48 AM
Post #6


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.086
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



This has now been fixed!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artemus
post Jun 3 2009, 11:27 AM
Post #7


Learning Tone Seeker - CHALLENGE STAR!
*

Group: Members
Posts: 866
Joined: 6-February 09
From: Manchester, UK
Member No.: 6.743



Indeed. Thanks very muchly Kris! Greatly appreciated smile.gif


--------------------
My Myspace site here
My YouTube channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th March 2017 - 03:07 AM