Closed TopicStart new topic
> I Am Having Trouble To Access Some Parts Of The Forum
Gus
post Oct 19 2009, 10:12 AM
Post #1


GMC:er
Group Icon

Group: Student Instructor
Posts: 999
Joined: 21-January 08
From: Brazil/Denmark
Member No.: 3.920



In special, I cannot reply on my own MTP thread tongue.gif ,

nor download the backing track for my next assignment from there.


--------------------
my "Thank you GMC!" video

If you like it please vote in the competition ;-)

Gus Stairway to Guitar Heaven - my practice agenda

Check out my lesson here Phrygian Dominant Solo lesson


Gear : Ibanez RGT320q (I just love the neck-thru sustain), Washburn EA-20SDL (acoustic 6 string), Standard strat (Mexico), POD X3 Live

Some of my Guitar heroes: Jimmy Page, Slash, Kirk Hammett, Augusto Licks, Joe Satriani, Gus G, David Gilmour, Mark Knopfler...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kaznie_NL
post Oct 27 2009, 10:02 AM
Post #2


Experienced Tone Seeker
*

Group: Passive
Posts: 4.809
Joined: 8-December 07
From: Hedel, Netherlands
Member No.: 3.471



I had the same thing! "no premission" or something wink.gif But I PMed my MTP coach Ivan, and I'm not sure whether he did something or not, but the next day it worked fine again!


--------------------
My YouTube Channel Here

My Rec Takes Here


--- GEAR ---
Ibanez SA08LTD2 BAR
Vox AD50VT
Pod Farm
Line 6 Pod Studio GX
El Cheapo Strat
Dunlop Slide
Korg Toneworks AX5G
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 27 2009, 10:27 AM
Post #3


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.958
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



hmm weird - I have emailed you about this!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Staffy
post Oct 27 2009, 10:57 AM
Post #4


Learning Tone Master
Group Icon

Group: MVC
Posts: 2.294
Joined: 18-June 09
From: Genarp, Sweden
Member No.: 7.291



I experienced this a couple of times as well. Maybe a cookie problem? Since it just seems to appear on the MTP-threads, it must be something at the server-side.

//Staffay


--------------------


Guitars: Ibanez AM-200, Ibanez GB-10, Fender Stratocaster Classic Player, Warmouth Custom Built, Suhr Classic Strat, Gibson Les Paul Standard 2003, Ibanez steel-string
Amps: Fender Hot Rod Deluxe, Marshall JMP 2103, AER 60
Effects: BOSS DD-20, Danelectro Trans. Overdrive, TC-Electronics G-Major, Dunlop Wah-wah, Original SansAmp, BOSS DD-2
Music by Staffy can be found at: Staffay at MySpace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 27 2009, 11:17 AM
Post #5


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.958
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (Staffy @ Oct 27 2009, 10:57 AM) *
I experienced this a couple of times as well. Maybe a cookie problem? Since it just seems to appear on the MTP-threads, it must be something at the server-side.

//Staffay


Staffy - have you had more problems since after I fixed this for you? It would be very useful for me to know.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Staffy
post Oct 27 2009, 11:23 AM
Post #6


Learning Tone Master
Group Icon

Group: MVC
Posts: 2.294
Joined: 18-June 09
From: Genarp, Sweden
Member No.: 7.291



QUOTE (Kristofer Dahl @ Oct 27 2009, 11:17 AM) *
Staffy - have you had more problems since after I fixed this for you? It would be very useful for me to know.


Nah, actually not. smile.gif It has worked since then!!!

//Staffay


--------------------


Guitars: Ibanez AM-200, Ibanez GB-10, Fender Stratocaster Classic Player, Warmouth Custom Built, Suhr Classic Strat, Gibson Les Paul Standard 2003, Ibanez steel-string
Amps: Fender Hot Rod Deluxe, Marshall JMP 2103, AER 60
Effects: BOSS DD-20, Danelectro Trans. Overdrive, TC-Electronics G-Major, Dunlop Wah-wah, Original SansAmp, BOSS DD-2
Music by Staffy can be found at: Staffay at MySpace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 27 2009, 11:49 AM
Post #7


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.958
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Ok thanks guys - I now noticed this is an older topic bounced by Kaznie. This got me confused as I remember having fixed this for Gus already.

I am closing this one now - please get back to me via pm instead if you have got this problem - thanks!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th January 2017 - 10:22 PM