Reply to this topicStart new topic
> Options Dropdown Isn't Working On Forumpage
playaxeman
post Nov 30 2009, 09:56 AM
Post #1


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 1.435
Joined: 16-October 08
From: The Netherlands
Member No.: 6.091



He there

If I go to the forum at the right side I have the options dropdownlist,

but when I click it nothing is happening:

See attachment.Attached Image


--------------------
Gear:

Guitars
Music Man Luke BFR , Music Man JP LTD 2008, Paul Reed Smith Santana III, Gibson Les Paul, Ovation Adamas, Ovation Ultra

Amps
Hughes & Kettner Switchblade 50 combo

Effects
Korg Pandora PX5D, Line 6 Pod XT Live

Recording
Guitar Rig 5, Logitech QuickCam Pro 9000, Magix MusicMaker2008

Visit My Website


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dejan Farkas
post Nov 30 2009, 10:07 AM
Post #2


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.035
Joined: 27-November 07
From: Sarajevo, Bosnia
Member No.: 3.387



I noticed this bug as well smile.gif

In my case the drop down menu appears a little bit lower than it is supposed to be (arround 3cm lower), is it the same with you or it does not appear at all?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
playaxeman
post Nov 30 2009, 10:28 AM
Post #3


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 1.435
Joined: 16-October 08
From: The Netherlands
Member No.: 6.091



QUOTE (Dejan Farkas @ Nov 30 2009, 10:07 AM) *
I noticed this bug as well smile.gif

In my case the drop down menu appears a little bit lower than it is supposed to be (arround 3cm lower), is it the same with you or it does not appear at all?



Hi there Dejan

No it doesn't appear at all.


--------------------
Gear:

Guitars
Music Man Luke BFR , Music Man JP LTD 2008, Paul Reed Smith Santana III, Gibson Les Paul, Ovation Adamas, Ovation Ultra

Amps
Hughes & Kettner Switchblade 50 combo

Effects
Korg Pandora PX5D, Line 6 Pod XT Live

Recording
Guitar Rig 5, Logitech QuickCam Pro 9000, Magix MusicMaker2008

Visit My Website


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Emir Hot
post Nov 30 2009, 10:43 AM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 7.201
Joined: 14-July 08
From: London UK
Member No.: 5.490



Same here, dropdown is not working. I remember we had dropdown button on our forum name as well but that option seems to be completely removed.


--------------------
Check out my <a href="https://www.guitarmasterclass.net/instructor/Emir-Hot" target="_blank">Instructor profile</a>

www.emirhot.com
www.myspace.com/emirhotguitar
www.myspace.com/sevdahmetal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
edguy
post Nov 30 2009, 10:44 AM
Post #5


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 532
Joined: 13-February 07
From: Germany, BW
Member No.: 1.193



Well i wrote this also in the GMC Redesign thread.

For me the Option button does not work at all too.



--------------------
My gear:
Schecter Blackjack ATX FR
Ibanez SA 220 Fm
Line 6 POD HD (Desktop)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dejan Farkas
post Nov 30 2009, 01:23 PM
Post #6


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.035
Joined: 27-November 07
From: Sarajevo, Bosnia
Member No.: 3.387



QUOTE (Emir Hot @ Nov 30 2009, 10:43 AM) *
Same here, dropdown is not working. I remember we had dropdown button on our forum name as well but that option seems to be completely removed.


It seems it was not removed, here's how it looks for me when I click on your name (the same problem I have with adding an attachment)

Attached Image


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2017 - 12:39 AM