Reply to this topicStart new topic
> New Site Upddate Problms
ruben_mcn
post Dec 2 2009, 11:12 PM
Post #1


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 910
Joined: 5-October 09
From: Portugal
Member No.: 7.681



There are still a couple of things that apeear on top of each other like you cna see here ...

[attachment=19227:Sem_t_tulo.JPG]


and i have lots of problems with chat cause when i enter it some times a blank screen appears some other times i enter but there is no bar for me to type ..:S

[attachment=19228:chat_blank.JPG]

[attachment=19229:chat_no_type.JPG]

Hope this helps you solve the bugs faster kris wink.gif

This post has been edited by ruben_mcn: Dec 2 2009, 11:12 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
intemperateContr...
post Dec 2 2009, 11:34 PM
Post #2


Learning Tone Master
*

Group: Members
Posts: 176
Joined: 14-February 09
From: Dallas, Texas - U.S.A.
Member No.: 6.784



Good job - I recently noticed some more things, too. I'm sure the screen-shots
clarify some of it even more. This great site needs to be "Cross Browser Compatible."
Oh, yea, The links to New Threads on URL : https://www.guitarmasterclass.net/live/
do not produce anything onClick. The chat seems to be impossible to access most the time.
Right now, the top banner that appears atop of every page, shows 12 students chatting
with 1 instructor, but the 1 and the 2 on 12 overlaps - in other words the 1 appears
on top of the 2. Ha! There's plenty more but it's not my job - I will post along with the
rest of you as my time allows. Maybe my 2 cents can help a little here and there, too.
I Love the site! Long Live GuitarMasterClass.net! And as always, in a masterful setting. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Staffy
post Dec 2 2009, 11:38 PM
Post #3


Learning Tone Master
Group Icon

Group: MVC
Posts: 2.294
Joined: 18-June 09
From: Genarp, Sweden
Member No.: 7.291



I have the same problems as well.... But what is more frustrating is that the "paging" on some areas in the forum doesn't work. In "ask an instructor", the same page is coming up, no matter if You select page 1 or 2 .... Also as I said in another thread, the Z-order of the layers does'nt work in IE8, so the book marks gets behind the lesson in that section....

//Staffay


--------------------


Guitars: Ibanez AM-200, Ibanez GB-10, Fender Stratocaster Classic Player, Warmouth Custom Built, Suhr Classic Strat, Gibson Les Paul Standard 2003, Ibanez steel-string
Amps: Fender Hot Rod Deluxe, Marshall JMP 2103, AER 60
Effects: BOSS DD-20, Danelectro Trans. Overdrive, TC-Electronics G-Major, Dunlop Wah-wah, Original SansAmp, BOSS DD-2
Music by Staffy can be found at: Staffay at MySpace
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jafomatic
post Dec 2 2009, 11:43 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.049
Joined: 6-May 09
From: Austin, TX
Member No.: 7.145



QUOTE (ruben_mcn @ Dec 2 2009, 04:12 PM) *
[attachment=19229:chat_no_type.JPG]

Hope this helps you solve the bugs faster kris wink.gif


THat's the old chat (chatsigma at the end of the URL) which shoudn't be used and will not work. That link really has to come off the forum page header. The GREEN "GMC CHAT" above that one will get you to the right client, but that one will fail if you're not logged in.



--------------------
::jafomatic


http://jafomatic.net/tunes/ <-- Here lies the master collection of my collaboration and other improvisation recordings.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Dec 2 2009, 11:44 PM
Post #5


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.957
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Thanks a lot for spotting all these bugs - I report everything I find (or get to hear about).

QUOTE (intemperateControl @ Dec 2 2009, 11:34 PM) *
The chat seems to be impossible to access most the time.


What do you mean by this - you cannot access the chat? I cannot recreate this.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jafomatic
post Dec 2 2009, 11:49 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.049
Joined: 6-May 09
From: Austin, TX
Member No.: 7.145



QUOTE (Kristofer Dahl @ Dec 2 2009, 04:44 PM) *
Thanks a lot for spotting all these bugs - I report everything I find (or get to hear about).



What do you mean by this - you cannot access the chat? I cannot recreate this.


The link circled in GREEN will work if you are logged in.
The link circled in RED will only ever go to the OLD chat client. It will not work for members.

Attached Image


--------------------
::jafomatic


http://jafomatic.net/tunes/ <-- Here lies the master collection of my collaboration and other improvisation recordings.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruben_mcn
post Dec 3 2009, 12:22 AM
Post #7


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 910
Joined: 5-October 09
From: Portugal
Member No.: 7.681



QUOTE (jafomatic @ Dec 2 2009, 10:43 PM) *
THat's the old chat (chatsigma at the end of the URL) which shoudn't be used and will not work. That link really has to come off the forum page header. The GREEN "GMC CHAT" above that one will get you to the right client, but that one will fail if you're not logged in.


I´m logged in and when i use the green chat short cut i get the white screen .. when i use te old chat i can´t type...

forgot to say that when the white screen apprears i´m in the chat cause even tho i can´t see anything due to the white screen i can hear the chat .. for instance rigth now i can hear a guitar maybe there´s a video chat or something like that rigth now ,, Help me i want to go
to the video chat =(

This post has been edited by ruben_mcn: Dec 3 2009, 12:37 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Dec 3 2009, 12:35 AM
Post #8


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.957
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (jafomatic @ Dec 2 2009, 11:49 PM) *
The link circled in GREEN will work if you are logged in.
The link circled in RED will only ever go to the OLD chat client. It will not work for members.

Attached Image


Ok thanks - i thought we had already removed that one - reporting!

QUOTE (Staffy @ Dec 2 2009, 11:38 PM) *
I have the same problems as well.... But what is more frustrating is that the "paging" on some areas in the forum doesn't work. In "ask an instructor", the same page is coming up, no matter if You select page 1 or 2 ....


I cannot recreate this eiter - can you give me a link to a place where this happens?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NoSkill
post Dec 3 2009, 03:14 AM
Post #9


Experienced Tone Seeker
Group Icon

Group: GMC Wiki:er
Posts: 1.038
Joined: 30-January 07
From: Canada
Member No.: 1.135



https://www.guitarmasterclass.net/lesson-series.htm

I get a fatal SQL error when clicking that link.

I clicked it from the Workshops/Choose Your Box


I went to peruse Andrew's, theory threads and see that text is bleeding into the background. I'm using Firefoxx with OSX and with Windows 7 with varying degrees of the same problem. I can't resolve it with text size changes.

Thanks,

Tom

Attached Image



This post has been edited by NoSkill: Dec 3 2009, 03:15 AM


--------------------


Still looking for my soul mate, guitar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
spooknukem
post Dec 3 2009, 07:03 PM
Post #10


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 26-May 07
Member No.: 1.912



I've noticed this site now runs like a giant turd. Ever heard the expression If it ain't broke don't try and fix it. If the site didn't need to be revamped then why bother at least the old one ran smooth.

I am sure the new site will stop running like a dog some day?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gary
post Dec 4 2009, 05:47 AM
Post #11


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 363
Joined: 3-March 08
From: La La Land, California
Member No.: 4.438



Hi All,

I have noticed a few things that are worth mentioning. When logged in and attemting to play a video I nearly always have to load it twice in order to get it to play. This happens with both the main video lesson and the subsequent lessons of the series. Click the icon for the video and the screen stays black and does not load, hit refresh and then the video loads. If you need to perfrom a refresh on say video 3, when you hit refresh it takes you back to the main video and then you must click on video 3 again and then it works.

Also maybe I have gone crazy but I am unable to see how to add or view comments to a lesson now. There is a drop down window located in the main header that states "Give feedback on the Lesson" however when that window opens it is empty and there is nothing to select.

I should mention that I am using IE vers 7.0.5730.11 and this leads me to one last comment. I can no longer access GMC at work tongue.gif
I work in a secured computer environment and we are stuck on IE6.. which is no longer supported here sad.gif

Cheers!
Gary
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bclyde
post Dec 4 2009, 06:33 AM
Post #12


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 1-November 08
Member No.: 6.166



Hey Guys,
I like a lot of the improvements you've made to the site but I've experienced a couple of problems. I've noticed I'm not able to search lessons (by instructor, type, date, style etc.) any more with the advanced search. The Advanced search is there but it gives me no results when I try to use it.
Also I noticed the metronome hasn't worked on any of the lessons I'm working on. I sure hope these features are going to be fixed soon as I find both of these options to be extremely useful and a big part of what makes this site work so well (for me anyway).
Keep up the good work and thanks for your consideration.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Dec 4 2009, 11:59 AM
Post #13


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.957
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Advanced search is reported - I hope we can get it fixed soon!

QUOTE (NoSkill @ Dec 3 2009, 03:14 AM) *
I went to peruse Andrew's, theory threads and see that text is bleeding into the background. I'm using Firefoxx with OSX and with Windows 7 with varying degrees of the same problem. I can't resolve it with text size changes.
Attached Image


I cannot recreate this - can you give the link a specific Andrew topic that is giving you problems? (I suspect it's not all of them)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruben_mcn
post Dec 6 2009, 03:13 PM
Post #14


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 910
Joined: 5-October 09
From: Portugal
Member No.: 7.681



I still can´t enter the gmc chat :S(i get the white screen i mentioned when i try to ) how can i solve this?? I´ve cleaned the cookies , i can´t enter when looged in neither can i enter as a guest (when logged out ) :S ..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Dec 6 2009, 04:20 PM
Post #15


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.957
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (ruben_mcn @ Dec 6 2009, 02:13 PM) *
I still can´t enter the gmc chat :S(i get the white screen i mentioned when i try to ) how can i solve this?? I´ve cleaned the cookies , i can´t enter when looged in neither can i enter as a guest (when logged out ) :S ..


Ok - this must be related to your system then - since we can log in as you: (check it here).

Have you tried updating java? (do it here)

Or tied another web browser?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NoSkill
post Dec 6 2009, 05:02 PM
Post #16


Experienced Tone Seeker
Group Icon

Group: GMC Wiki:er
Posts: 1.038
Joined: 30-January 07
From: Canada
Member No.: 1.135



QUOTE (Kristofer Dahl @ Dec 4 2009, 03:59 AM) *
Advanced search is reported - I hope we can get it fixed soon!



I cannot recreate this - can you give the link a specific Andrew topic that is giving you problems? (I suspect it's not all of them)


This link is one of them: https://www.guitarmasterclass.net/guitar_fo...?showtopic=5012

Interestingly enough, when I look at your reply that quotes mine, the same thing happens. If you notice, just that reply in the forum is paged funny....picture included.

Attached Image

On my browser, now, the quote button is clipped, but just in this reply.

Attached Image

This post has been edited by NoSkill: Dec 6 2009, 05:05 PM


--------------------


Still looking for my soul mate, guitar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2017 - 08:09 PM