Reply to this topicStart new topic
> Can't Access Gmc Site At Times.., bug?
maharzan
post Dec 17 2009, 05:04 PM
Post #1


Veteran Guitar Lord
*

Group: Members
Posts: 2.333
Joined: 2-May 09
From: Kathmandu
Member No.: 7.127



Hey Admin,

Just wanted to let you know that I just got this message and couldn't connect to GMC for sometime.

User gmc already has more than 'max_user_connections' active connections

Hope this is not a bug as its pretty important that I can access GMC.. you know, just been addicted. wink.gif



--------------------
Checkout my YouTube & my band Nissim's YouTube channels.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jafomatic
post Dec 17 2009, 05:05 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.049
Joined: 6-May 09
From: Austin, TX
Member No.: 7.145



If only those 500 guests would pay up, we could afford to allow more connections! wink.gif


--------------------
::jafomatic


http://jafomatic.net/tunes/ <-- Here lies the master collection of my collaboration and other improvisation recordings.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
maharzan
post Dec 17 2009, 05:45 PM
Post #3


Veteran Guitar Lord
*

Group: Members
Posts: 2.333
Joined: 2-May 09
From: Kathmandu
Member No.: 7.127



Perhaps we could show that message to the guests not paying members.. smile.gif


--------------------
Checkout my YouTube & my band Nissim's YouTube channels.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2017 - 12:38 AM