Reply to this topicStart new topic
> Gmc- Bad Request, Problems connecting to GMC
DenisN
post Dec 24 2009, 04:45 PM
Post #1


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 157
Joined: 27-May 09
From: Zagreb
Member No.: 7.218



Hello,

I don't know if the rest of you guys have experienced this but in the last 2-3 weeks I sometimes can't connect to GMC and keep getting the message 'Bad Request' on my web browser. Sometimes it so bad that I can't access it for a couple of hours. Any suggestions?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel Realpe
post Dec 24 2009, 05:00 PM
Post #2


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 5.655
Joined: 11-October 09
From: Bogota
Member No.: 7.694



I get that sometimes, but it hasn't been that bad for me though.

Do you get it all the time?


--------------------
Visit my:
INSTRUCTOR PROFILE

"If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music."
Gustav Mahler


Subscribe to my Youtube Channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DenisN
post Dec 24 2009, 05:18 PM
Post #3


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 157
Joined: 27-May 09
From: Zagreb
Member No.: 7.218



In the beginning it would last for a couple of minutes but now it it is really annoying to wait for it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Milenkovic
post Dec 25 2009, 02:07 AM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.341



Did you clear the browser cache and cookies?


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2017 - 12:35 AM