Reply to this topicStart new topic
> Can't View Lessons. Help Please
post Apr 20 2010, 09:52 PM
Post #1


Group: Members
Posts: 89
Joined: 28-June 09
From: Chesterfield. UK
Member No.: 7.340

For some reason I cannot view the lessons in internet explorer 8. I have enabled Java script and I can view youtube video's Ok but some of them I can't. I have the latest flash player etc so there is a setting in my browser somewhere that is not correct. Another strange thing is I downloaded Firefox 3 and everything worked even the lessons but they are jerky.
Has anyone experienced this problem or can you point me maybe in the direction of a solution, it's really frustrating.
Regards Tony
Go to the top of the page
+Quote Post
Saoirse O'Shea
post Apr 20 2010, 10:14 PM
Post #2

Moderator - low level high stakes
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 6.173
Joined: 27-June 07
From: Espania - Cadiz province
Member No.: 2.194

Sorry Tony - I don't use IE so not sure of any preference settings etc that might help. For FF - are you running through a proxy or maybe the app you're using to view a video? Also which version of FF are you on - 3.6.3?

Get your music professionally mastered by anl AES registered Mastering Engineer. Contact me for Audio Mastering Services and Advice and visit our website

Be friends on facebook with us here.

We use professional, mastering grade hardware in our mastering studo. Our hardware includes:
Cranesong Avocet II Monitor Controller, Dangerous Music Liasion Insert Hardware Router, ATC SCM Pro Monitors, Lavry Black DA11, Prism Orpheus ADC/DAC, Gyratec Gyraf XIV Parallel Passive Mastering EQ, Great River MAQ 2NV Mastering EQ, Kush Clariphonic Parallel EQ Shelf, Maselec MLA-2 Mastering Compressor, API 2500 Mastering Compressor, Eventide Eclipse Reverb/Echo.
Go to the top of the page
+Quote Post
Santiago Diaz Ga...
post Apr 21 2010, 06:18 AM
Post #3

Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 1.769
Joined: 28-April 09
From: Buenos Aires, Argentina
Member No.: 7.117

I had some problems with IE8 too. Some videos were a bit delayed, like a slow motion vid. But with Firefox, they run properly

Go to the top of the page
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Apr 21 2010, 09:02 AM
Post #4

GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.808
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2

I cannot recreate tonyparnham's problem - but Santiagos reply made me find a quite serious bug which only happens in internet explorer to me (choppy/low framerate style video). Reported!

Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2016 - 01:38 AM