Reply to this topicStart new topic
> Gmc Site, is anyone else having problems
Darktime
post May 15 2010, 01:27 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 55
Joined: 27-November 09
From: hastings u.k
Member No.: 7.840



For the last few days I have a lot of trouble accessing the site, the opening page now for me is just white with a few links along the top and I get in by clicking on the guitar lessons tab. It takes about 5 minutes for a video to load but I only get the video not the tabs. Is this affecting everyone or just me?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skewlbuzz
post May 15 2010, 01:37 PM
Post #2


Learning Tone Seeker
*

Group: Members
Posts: 295
Joined: 14-July 07
From: Copenhagen, Denmark
Member No.: 2.313



All is fine here.

Tried another browser? If that works, try reinstall the one you're currently using and see if it's fixed.


--------------------

Guitars:
Gibson Les Paul Standard 2008
Fender Squier '51

---------------------
Amp(like):
Blackstar Series One 45
Line6 POD Studio UX1
Marshall MG15CDR

---------------------
Effects:
Dunlop Crybaby 535Q
DigiTech Whammy
Z.Vex Fuzz Factory
Dunlop MXR Carbon Copy

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alexiaden93
post May 15 2010, 01:44 PM
Post #3


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 1.518
Joined: 16-April 09
From: Sandnes, Norway
Member No.: 7.072



This is often caused by Cookies in your browser... Deleting browser cookies/history should solve the problem. It has with my computer anyway... Hope it helps smile.gif

This is often found in "Tools / Delete Recent History" or something like that ^^


--------------------
My YouTube Channel
Lost in all the 2000+ GMC lessons? Check my Lesson Plan


Guitars
Fender American Standard Stratocaster - Olympic White body, Maple fretboard, White Pearl pickguard, 21 frets, SSS
Yamaha Pacifica

Amplifier
Marshall 15CDR, 45 watts


Recording equipment/software
Line 6 POD Studio GX
Logitech QuickCam Pro 9000
Reaper v3.04
Sony Vegas Pro 8.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darktime
post May 15 2010, 02:05 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 55
Joined: 27-November 09
From: hastings u.k
Member No.: 7.840



thanks guys but neither of those helped. I don`t have any probs with any other site and I`ve never had any with this site before
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fran
post May 15 2010, 02:10 PM
Post #5


Learning Rock Star - Wiki Coordinator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 7.890
Joined: 20-November 07
From: Spain
Member No.: 3.338



All is fine over here, hope your problems are gone soon man!


--------------------
Guitars:
Fender American Deluxe Stratocaster, Ibanez RG2570MZ, Epiphone SG G-400
Amp:
Vox AC4TVH head + V112TV cab
Effects:
Vox Satchurator, Vox Time Machine, Dunlop CryBaby, Boss MT-2, Boss CE-5, Boss TU-2, Boss ME-70
Recording:
Line-6 POD X3 + FBV-Express, Pandora PX5D

GMC wants YOU to take part in our Guitar-Wikipedia!
Have a good time reading great articles and writing your own with us in our GUITAR WIKI!
Share your playing and get Pro-advice from our Instructors: Join REC
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darktime
post May 15 2010, 03:26 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 55
Joined: 27-November 09
From: hastings u.k
Member No.: 7.840



QUOTE (Darktime @ May 15 2010, 02:05 PM) *
thanks guys but neither of those helped. I don`t have any probs with any other site and I`ve never had any with this site before

seems to be just the main page I cannot get.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post May 15 2010, 03:52 PM
Post #7


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



QUOTE (Darktime @ May 15 2010, 04:26 PM) *
seems to be just the main page I cannot get.


This is rather strange. For me everything works full throttle and your description of the problems sounds like some browser problem...

You should definitely try different browsers - Firefox, Google Chrome, Opera???


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adrian Figallo
post May 15 2010, 06:32 PM
Post #8


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.466
Joined: 24-October 09
From: lima peru
Member No.: 7.730



try on firefox or chrome smile.gif


--------------------


Check my Instructor Profile Rockers!
Got a Blog too!, www.adriantracks.com


Follow me on facebook and youtube!
-Facebook
-Youtube




Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruben_mcn
post May 15 2010, 06:40 PM
Post #9


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 910
Joined: 5-October 09
From: Portugal
Member No.: 7.681



I have the same/similar problem .. the main page of gmc is all messed up .. I have allready cleared cookies..

[attachment=20911:Sem_t_tulo.JPG]


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MickeM
post May 15 2010, 07:53 PM
Post #10


Born of NWOBHM, Moderation Team Leader
*

Group: Members
Posts: 8.562
Joined: 9-January 07
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 1.062



Try press F5, that resets and reloads.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joruus
post May 16 2010, 06:37 PM
Post #11


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 306
Joined: 22-May 08
From: the Netherlands
Member No.: 5.158



I had the same as in the picture Ruben_mcn posted, the last few days..
But now everything suddenly looks fine..without me changing anything at all.


--------------------
Gear:
Guitars: Ibanez Jem 7vwh, Ibanez RG 350 DX, Gibson Les Paul Studio
Effects: Line 6 PODxt + FBV MKII Express pedal
Amp: Line6 SpiderIII 15
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Frederik
post May 16 2010, 06:39 PM
Post #12


Learning Tone Seeker
*

Group: Members
Posts: 616
Joined: 30-January 09
From: Aalborg, Denmark
Member No.: 6.696



had the exact same, but now it works .. Xd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thefireball
post May 16 2010, 06:52 PM
Post #13


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 4.487
Joined: 9-March 10
From: United States, Arkansas
Member No.: 9.801



Probably just a glitch in the site somewhere. blink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post May 16 2010, 06:54 PM
Post #14


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



Hey guys, I just saw in this thread that the problem has been fixed today smile.gif

https://www.guitarmasterclass.net/guitar_fo...showtopic=35166


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel Realpe
post May 18 2010, 03:30 PM
Post #15


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 5.655
Joined: 11-October 09
From: Bogota
Member No.: 7.694



fine here as well!


--------------------
Visit my:
INSTRUCTOR PROFILE

"If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music."
Gustav Mahler


Subscribe to my Youtube Channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th March 2017 - 02:49 PM