Reply to this topicStart new topic
> Log In For Lessons, Not working
Michael AC
post Apr 30 2011, 02:47 PM
Post #1


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 342
Joined: 15-December 10
From: Newark, Ohio
Member No.: 11.817



I can log into the forums but when I try to go to anything else it says I am not logged in so I can not work my lessons. I am using Firefox 4 and tried also in IE 9...any help would be appreciated!!!

Michael
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fran
post Apr 30 2011, 03:07 PM
Post #2


Learning Rock Star - Wiki Coordinator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 7.980
Joined: 20-November 07
From: Spain
Member No.: 3.338



Weird!

If it still doesn't work, contact Justin, he's a GMC Admin
[email protected]


--------------------
Guitars:
Fender American Deluxe Stratocaster, Ibanez RG2570MZ, Epiphone SG G-400
Amp:
Vox AC4TVH head + V112TV cab
Effects:
Vox Satchurator, Vox Time Machine, Dunlop CryBaby, Boss MT-2, Boss CE-5, Boss TU-2, Boss ME-70
Recording:
Line-6 POD X3 + FBV-Express, Pandora PX5D

GMC wants YOU to take part in our Guitar-Wikipedia!
Have a good time reading great articles and writing your own with us in our GUITAR WIKI!
Share your playing and get Pro-advice from our Instructors: Join REC
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bogdan Radovic
post Apr 30 2011, 04:57 PM
Post #3


Bass & Beginner Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.612
Joined: 30-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.410



Try deleting browser cache/history. This is really weird. Also try with some other browser (for example google chrome) to see if it works.
If not - email Justin, he'll be glad to help you out! smile.gif


--------------------
For GMC support please email support (at) guitarmasterclass.net
Check out my lessons and my instructor board.
Check out my beginner guitar lessons course! ; Take a bass course now!
My solo and band songs : Keep Going On, Night Vibe, Kad Te Vidim, Susret, Plava Silueta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michael AC
post Apr 30 2011, 10:54 PM
Post #4


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 342
Joined: 15-December 10
From: Newark, Ohio
Member No.: 11.817



Thanks. I found out that it works ok in Firefox 3 so it is definitely something with the new browsers.

QUOTE (Fran @ Apr 30 2011, 10:07 AM) *
Weird!

If it still doesn't work, contact Justin, he's a GMC Admin
[email protected]
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th December 2017 - 09:25 AM