Guitar Pro Issues
mattacuk
May 6 2007, 06:46 PM
Lets go fishing!
Posts: 5.526
Joined: 21-December 06
From: illinois
Does anyone find when they download Guitar Pro Tabs from various sites, when you press play the guitar sound never loads?

Ive had this issue with my Neoclassic picking etude, and now from a Buckethead tab i got from UG.com
Guitar Pro runs through the song, just with no sound!

Any ideas?? ohmy.gif

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
mysql> SELECT * FROM master_name WHERE ((firstname = 'Paul') AND (lastname = 'Gilbert'));


"The Fundimental Difference between Paul Gilbert and Buckethead is that Paul Explores the Good side of the force, while Buckethead Explores the Dark Side of the Force" :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rvddps
May 6 2007, 07:02 PM
GMC:er
Posts: 133
Joined: 23-August 06
QUOTE (mattacuk @ May 6 2007, 06:46 PM) *
Does anyone find when they download Guitar Pro Tabs from various sites, when you press play the guitar sound never loads?

Ive had this issue with my Neoclassic picking etude, and now from a Buckethead tab i got from UG.com
Guitar Pro runs through the song, just with no sound!

Any ideas?? ohmy.gif



Go to sound --> and make sure your SW Synth is full, if its not, you wont hear anything.

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mattacuk
May 6 2007, 07:16 PM
Lets go fishing!
Posts: 5.526
Joined: 21-December 06
From: illinois
QUOTE (Rvddps @ May 6 2007, 07:02 PM) *
Go to sound --> and make sure your SW Synth is full, if its not, you wont hear anything.


Looks ok, alot of the Tabs play fine, the Alt Picking one has no sound, and the Whitewash one has the drums but no guitar! blink.gif

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
mysql> SELECT * FROM master_name WHERE ((firstname = 'Paul') AND (lastname = 'Gilbert'));


"The Fundimental Difference between Paul Gilbert and Buckethead is that Paul Explores the Good side of the force, while Buckethead Explores the Dark Side of the Force" :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Uncreator
May 7 2007, 02:46 AM
Fire Up The Blades, Moderator
Posts: 8.933
Joined: 6-March 07
From: St. Petersburg, Florida
Got to My Computer, look in programs or wherever GP Is installed, Click on it, make sure there is a Folder titled "RSE" , If there is click on it, it should have a few or more files in it, if its empty or not there at all, then you will have to probably reinstall GP.

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ryan
May 7 2007, 05:14 AM
GMC:er
Posts: 1.286
Joined: 14-March 07
From: Hutchinson, Kansas, USA
hmm i wish i had GP

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
“Obey the principles without being bound by them.”
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mattacuk
May 8 2007, 08:05 AM
Lets go fishing!
Posts: 5.526
Joined: 21-December 06
From: illinois
QUOTE (The Uncreator @ May 7 2007, 02:46 AM) *
Got to My Computer, look in programs or wherever GP Is installed, Click on it, make sure there is a Folder titled "RSE" , If there is click on it, it should have a few or more files in it, if its empty or not there at all, then you will have to probably reinstall GP.


All the files are there!

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
mysql> SELECT * FROM master_name WHERE ((firstname = 'Paul') AND (lastname = 'Gilbert'));


"The Fundimental Difference between Paul Gilbert and Buckethead is that Paul Explores the Good side of the force, while Buckethead Explores the Dark Side of the Force" :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrew Cockburn
May 8 2007, 01:42 PM
Moderation Policy Director
Posts: 10.459
Joined: 6-February 07
From: CT, USA
QUOTE (mattacuk @ May 8 2007, 03:05 AM) *
All the files are there!


Yea, try a reinstall ...

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!


--------------------
Check out my Instructor profile
Live long and prosper ...

My Stuff:

Electric Guitars : Ibanez Jem7v, Line6 Variax 700, Fender Plus Strat with 57/62 Pickups, Line6 Variax 705 Bass
Acoustic Guitars : Taylor 816ce, Martin D-15, Line6 Variax Acoustic 300 Nylon
Effects : Line6 Helix, Keeley Modded Boss DS1, Keeley Modded Boss BD2, Keeley 4 knob compressor, Keeley OxBlood
Amps : Epiphone Valve Jnr & Head, Cockburn A.C.1, Cockburn A.C.2, Blackstar Club 50 Head & 4x12 Cab
Go to the top of the page
 
+Quote Post
erik
May 8 2007, 08:52 PM
GMC:er
Posts: 391
Joined: 6-November 06
From: Norway
or try to disable RSE.
RSE is useless anyway. Shure it might sound a tiny bit more real, but it sounds horrible and its 10 times harder to tell what tone it is

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
moles
May 8 2007, 09:13 PM
GMC:er
Posts: 93
Joined: 5-February 07
i have that problem sometimes with gp. it normally resolves itself when i restart it


but sometimes tabs just dont work =|

a bit wierd..

You are at GuitarMasterClass.net


Don't miss today's free lick. Plus all our lessons are packed with free content!

Don't miss today's free blues, jazz & country licks. Plus all our lessons are packed with free content!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 




RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2020 - 10:01 PM