Reply to this topicStart new topic
> Any Triaxis Expert ?, Because mine isn't working...
GrindGuer
post Sep 21 2011, 03:16 PM
Post #1


Experienced Rock Star & Challenge Star
*

Group: Members
Posts: 289
Joined: 29-November 08
From: France
Member No.: 6.326



Hi everyone,
I've bought some time ago a TriAxis from the USA. The power source has been changed (I live in France). Everything was fine.
But recently, I can't use it : there is only a couple of leds which switch on, the valves are heating, but I've got no output sound and I can't change any patch. I'm so desperate ! sad.gif

Attached Image

If by any chance you have any idea, I'd be delighted !
Thanks


--------------------
�Million-to-one chances crop up nine times out of ten.�
― Terry Pratchett, The Light Fantastic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maharzan
post Sep 21 2011, 03:26 PM
Post #2


Veteran Guitar Lord
*

Group: Members
Posts: 2.333
Joined: 2-May 09
From: Kathmandu
Member No.: 7.127



Did you plug the 120V to 220V ? sounds like you burnt it down.


--------------------
Checkout my YouTube & my band Nissim's YouTube channels.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Milenkovic
post Sep 21 2011, 03:45 PM
Post #3


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.341



Seems like some internal issue. Unplug the device, turn it on while unplugged to empty to current, then open the device, check for connections, see if anything is burned or anything.

It could be that:

- some leads are burned from heat, use contact spray and clean the connections a bit
- check the internal battery, it could be dead
- check the fuse
- check the voltage

see if you can get it up and running. If not, or if you aren't sure what you are doing, take it to experienced electrician who had some experience with similar gear. It could be just a minor issue, let's hope so.


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel Realpe
post Sep 21 2011, 03:55 PM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 5.655
Joined: 11-October 09
From: Bogota
Member No.: 7.694



You have to use an adaptor in order to use it in France. Or buy the proper power supply


--------------------
Visit my:
INSTRUCTOR PROFILE

"If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music."
Gustav Mahler


Subscribe to my Youtube Channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GrindGuer
post Sep 21 2011, 05:29 PM
Post #5


Experienced Rock Star & Challenge Star
*

Group: Members
Posts: 289
Joined: 29-November 08
From: France
Member No.: 6.326



Thanks everyone. I did buy a MesaBoogie power supply to use 220V (and it was damn expensive !). So I don't think it's the problem.
I'll try what Ivan suggested. I've bought online some DeoXit to clean the connections. I'll tell you if it works. (and I really hope so !).


--------------------
�Million-to-one chances crop up nine times out of ten.�
― Terry Pratchett, The Light Fantastic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Milenkovic
post Sep 21 2011, 07:22 PM
Post #6


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.341



Let us know how it went man, good luck


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adrian Figallo
post Sep 22 2011, 02:19 AM
Post #7


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 3.466
Joined: 24-October 09
From: lima peru
Member No.: 7.730



could you get to fix it?


--------------------


Check my Instructor Profile Rockers!
Got a Blog too!, www.adriantracks.com


Follow me on facebook and youtube!
-Facebook
-Youtube




Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 01:59 PM