Reply to this topicStart new topic
> Do You Keep Your Desktop On The Tv?
Ivan Milenkovic
post Dec 29 2011, 10:52 PM
Post #1


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 25.396
Joined: 20-November 07
From: Belgrade, Serbia
Member No.: 3.341



These days, TVs are having plenty of inputs for connecting to any video source. Do you have TV with such functions, and if you do, do you connect it with your PC? I purchased HDMI 5m cable some time ago, and already I need a wireless keyboard. Lot better to sit down and browse the forum like this.

Picture on the TV is not so good as on monitor, colors are not so great, and contrast is always slightly higher then needed, no matter what settings I put. But the screen is big so I don't mind smile.gif


--------------------
- Ivan's Video Chat Lesson Notes HERE
- Check out my GMC Profile and Lessons
- (Please subscribe to my) YouTube Official Channel
- Let's be connected through ! Facebook! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonkeyDAthos
post Dec 29 2011, 10:57 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.467
Joined: 28-October 10
From: Portugal; Bombarral
Member No.: 11.477



i feel you! i have my portatil connected to a LCD and sometimes the constrast and the colors are a pain in the ass, special while watching films...but who cares, big screen rules!!! laugh.gif


--------------------
QUOTE
It's a proven fact that guitar faces have a bigger impact on tone than wood does.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sensible Jones
post Dec 29 2011, 11:24 PM
Post #3


GMC:er
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 6.267
Joined: 2-January 09
From: London-ish. UK.
Member No.: 6.517



I don't have a TV in the same room as my PC's!
smile.gif


--------------------
I'd rather have a full Bottle in front of me than a full Frontal Lobotomy!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sinisa Cekic
post Dec 30 2011, 01:41 AM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 4.649
Joined: 15-October 08
From: Belgrade,Serbia
Member No.: 6.085



Yes ,my PC is connected via standard video S cable. I haven't HDMI port on a graphic card !On a Plasma 42" picture looks great for a movies , but for a internet isn't so good, unfortunately..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Uncreator
post Dec 30 2011, 03:20 AM
Post #5


Fire Up The Blades, Moderator
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 8.933
Joined: 6-March 07
From: St. Petersburg, Florida
Member No.: 1.304



My PC monitor is actually just a 28" LCD HDTV smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel Realpe
post Dec 30 2011, 03:44 AM
Post #6


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 5.655
Joined: 11-October 09
From: Bogota
Member No.: 7.694



no, still the good ol' laptop screen, works for me, I don't watch too much films, and if so, we go somewhere else tongue.gif


--------------------
Visit my:
INSTRUCTOR PROFILE

"If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music."
Gustav Mahler


Subscribe to my Youtube Channel here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SpaseMoonkey
post Dec 30 2011, 04:30 AM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 951
Joined: 8-May 11
From: Warren, Ohio
Member No.: 12.764



I run my pc via my tv. Its nice since I watch online streaming movies/tv shows.


--------------------
Guitars:
Ibanez RG920QM (Black Ice) , Ibanez S770PB (Natural Flat) , Ibanez RG470XL (Black Perl) , Squire IV Jazz Bass (Sunburst)
Gear:
Kemper Profiling Amp , Mesa Mark 5:25

My YouTube Page.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex Feather
post Dec 30 2011, 04:40 AM
Post #8


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 4.332
Joined: 21-November 11
From: Los Angeles
Member No.: 14.398



I've thought about doing this but I have a mac so my monitor and computer are one.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriel Leopardi
post Dec 30 2011, 03:50 PM
Post #9


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 28.859
Joined: 3-March 07
From: Argentina
Member No.: 1.289



I don't have a TV! laugh.gif


--------------------
My lessons

Do you need a Guitar Plan?
Join Gab's Army

Check my band:Cirse
Check my soundcloud:Soundcloud

Please subscribe to my:Youtube Channel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thefireball
post Jan 1 2012, 03:34 PM
Post #10


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 4.487
Joined: 9-March 10
From: United States, Arkansas
Member No.: 9.801



Nah, just my laptop. 15" screen.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinaga
post Jan 1 2012, 04:30 PM
Post #11


Learning Tone Seeker
*

Group: Members
Posts: 627
Joined: 7-August 11
From: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Member No.: 13.558



When I buy one I will, and I hope that is soon biggrin.gif I tried all the possible ways to connect my PC to my old-school TV but it just doesn't work. Gotta go get some modern stuff biggrin.gif

This post has been edited by Dinaga: Jan 1 2012, 04:31 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2017 - 10:31 AM