Closed TopicStart new topic
> Paid Lessons Not Showing (resolved)
Bas Cuthach
post May 10 2012, 06:00 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 207
Joined: 28-April 12
From: Redding California
Member No.: 15.756



sad.gif is this just me or do you have this problem to, I restarted my computer, disabled blocking and even waited for over an hour sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Opetholic
post May 10 2012, 06:03 PM
Post #2


Learning Guitar Lord
*

Group: Members
Posts: 803
Joined: 2-May 12
From: Holland
Member No.: 15.794



QUOTE (Bascuthach @ May 10 2012, 05:00 PM) *
sad.gif is this just me or do you have this problem to, I restarted my computer, disabled blocking and even waited for over an hour sad.gif

I had a similar problem Bascuthach. Are you using Safari as your web browser? When I try to open the lessons on Safari, the whole web application does not load. I switched to Firefox and the problem is solved.

Hope that helps.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bas Cuthach
post May 10 2012, 06:07 PM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 207
Joined: 28-April 12
From: Redding California
Member No.: 15.756



No No Im quite the fan of firefox, I tried the site on a different computer and still nothing


QUOTE (Opetholic @ May 10 2012, 10:03 AM) *
I had a similar problem Bascuthach. Are you using Safari as your web browser? When I try to open the lessons on Safari, the whole web application does not load. I switched to Firefox and the problem is solved.

Hope that helps.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bas Cuthach
post May 10 2012, 07:16 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 207
Joined: 28-April 12
From: Redding California
Member No.: 15.756



still cant view the lessons, any ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
casinostrat
post May 10 2012, 08:03 PM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 452
Joined: 20-January 10
From: The Appalachian Mountains
Member No.: 9.238



Hmmm, I seem to be having this issue as well, tried viewing several lessons, video part not visible, and nothing happens when I click the page numbers for the various parts of the lesson. They were working fine last night for me, wonder what the issue could be. By the way I am using Internet Explorer 9. I have goggle Chrome and Firefox, guess I'll try those next.

QUOTE (casinostrat @ May 10 2012, 06:53 PM) *
Hmmm, I seem to be having this issue as well, tried viewing several lessons, video part not visible, and nothing happens when I click the page numbers for the various parts of the lesson. They were working fine last night for me, wonder what the issue could be. By the way I am using Internet Explorer 9. I have goggle Chrome and Firefox, guess I'll try those next.


Quick update, when using Firefox, everything seems to work correctly, also seems to work in Chrome as well.


--------------------
My Sound Cloud Profile: http://soundcloud.com/casinostrat

Gear I Use:

Guitars: Gibson: Les Paul Custom, ES-339, and Faded Flying V
Fender: American Stratocaster Deluxe (I think?)
Epiphone: Les Paul 56' Gold Top and Les Paul Standard, Casino
Yamaha: FG720S Accoustic

Amps: Fender Champ, Peavey Bandit 112, and an ancient Epiphone Amp:)

Effects: Digitech RP 500 Effects Pedal Picks: Dunlop Jazz IIIs

Practice, Practice, Practice, and remember Every Artist Does Get Better Eventually!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bas Cuthach
post May 10 2012, 08:35 PM
Post #6


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 207
Joined: 28-April 12
From: Redding California
Member No.: 15.756



I have tried this site on 3 different computers and it is not working on any of them, its not the computer, its not the browser, there for its either there site or I have been blocked from viewing this content, and if so I would like to know what I have done wrong, and if its the site than I would like to know that someone is working on it, thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
casinostrat
post May 10 2012, 08:56 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 452
Joined: 20-January 10
From: The Appalachian Mountains
Member No.: 9.238



QUOTE (Bascuthach @ May 10 2012, 07:35 PM) *
I have tried this site on 3 different computers and it is not working on any of them, its not the computer, its not the browser, there for its either there site or I have been blocked from viewing this content, and if so I would like to know what I have done wrong, and if its the site than I would like to know that someone is working on it, thanks


Best thing to do is probably PM Bogdan, since he handles that kind of stuff.

Here is his profile page, with a link to use to PM him.

https://www.guitarmasterclass.net/instructor/Bogdan-Radovic/


--------------------
My Sound Cloud Profile: http://soundcloud.com/casinostrat

Gear I Use:

Guitars: Gibson: Les Paul Custom, ES-339, and Faded Flying V
Fender: American Stratocaster Deluxe (I think?)
Epiphone: Les Paul 56' Gold Top and Les Paul Standard, Casino
Yamaha: FG720S Accoustic

Amps: Fender Champ, Peavey Bandit 112, and an ancient Epiphone Amp:)

Effects: Digitech RP 500 Effects Pedal Picks: Dunlop Jazz IIIs

Practice, Practice, Practice, and remember Every Artist Does Get Better Eventually!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post May 10 2012, 09:36 PM
Post #8


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.961
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



This is now working for me - please let us know if you still experience problems!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
casinostrat
post May 10 2012, 10:11 PM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 452
Joined: 20-January 10
From: The Appalachian Mountains
Member No.: 9.238



QUOTE (Kristofer Dahl @ May 10 2012, 08:36 PM) *
This is now working for me - please let us know if you still experience problems!


I just tried it again with the browser (I.E. 9) that wasn't working and everything now works properly for me as well. Thanks man!


--------------------
My Sound Cloud Profile: http://soundcloud.com/casinostrat

Gear I Use:

Guitars: Gibson: Les Paul Custom, ES-339, and Faded Flying V
Fender: American Stratocaster Deluxe (I think?)
Epiphone: Les Paul 56' Gold Top and Les Paul Standard, Casino
Yamaha: FG720S Accoustic

Amps: Fender Champ, Peavey Bandit 112, and an ancient Epiphone Amp:)

Effects: Digitech RP 500 Effects Pedal Picks: Dunlop Jazz IIIs

Practice, Practice, Practice, and remember Every Artist Does Get Better Eventually!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bas Cuthach
post May 11 2012, 12:07 AM
Post #10


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 207
Joined: 28-April 12
From: Redding California
Member No.: 15.756



smile.gif I was so bummed out, tried making my signature into a link and when I went to open it, a ton of browser windows started popping up, I had to shut down my computer, I went and took a nap, I did not touch my guitar at all today, here it is 4pm, I am happier now smile.gif yes yes it is working fine, thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dieterle
post May 11 2012, 12:25 PM
Post #11


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 1.324
Joined: 21-March 12
Member No.: 15.492



i have problem with safari on mac too and only on GMC site rest of web works fine .

it works a while and then when i want to scroll are click - browser is hanging and have to restart it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post May 11 2012, 02:20 PM
Post #12


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.961
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (Dieterle @ May 11 2012, 01:25 PM) *
i have problem with safari on mac too and only on GMC site rest of web works fine .

it works a while and then when i want to scroll are click - browser is hanging and have to restart it.


Thanks a lot for reporting this - it should now be fixed as wel!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dieterle
post May 11 2012, 03:30 PM
Post #13


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 1.324
Joined: 21-March 12
Member No.: 15.492



Thank you !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th January 2017 - 02:01 AM