Reply to this topicStart new topic
> Having Latency Issues With Windows 7? This May Help!
JTaylor
post Apr 18 2013, 03:06 PM
Post #1


Apprentice Roadie
*

Group: Members
Posts: 495
Joined: 5-December 11
From: Florida, USA
Member No.: 14.530



After going nuts for months, I stumbled across this video. It worked perfectly and I am happy to say latency does not occur anymore! Here's the link, if you're interested:
https://www.youtube.com/watch?v=bodaCDCVrRI


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
korblitz
post Apr 18 2013, 05:05 PM
Post #2


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 397
Joined: 16-August 12
Member No.: 16.462



I'm confused...You had latency with what?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JTaylor
post Apr 18 2013, 05:08 PM
Post #3


Apprentice Roadie
*

Group: Members
Posts: 495
Joined: 5-December 11
From: Florida, USA
Member No.: 14.530



QUOTE (korblitz @ Apr 18 2013, 11:05 AM) *
I'm confused...You had latency with what?



Audacity and Sonar. I had issues when doing recordings. I guess the title of the post was misleading... sorry about that. dry.gif

This post has been edited by JTaylor: Apr 18 2013, 05:08 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
korblitz
post Apr 18 2013, 07:11 PM
Post #4


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 397
Joined: 16-August 12
Member No.: 16.462



What Audio interface you were using?

ASIO4ALL are generic drivers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th January 2017 - 11:16 AM