Reply to this topicStart new topic
> Weird Problem With Gmc
Eat-Sleep-andJam
post Jul 21 2007, 06:49 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.412
Joined: 23-February 07
From: New york
Member No.: 1.243



Idk why but this morning my internet was perfectly connected
, it would go to my home page google and everything and even to other sites that I checked out before Gmc. But when I typed in guitarmasterclass , it said the link could not be found ? Was there routine like maitnence going on before I entered or what? It works now im just wondering why it did that ?


Thanks- John cool.gif


--------------------
Join Me On the Lyrics Board !


"Find something worth dying for...



...And live for it"
-The Uncreator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ryan
post Jul 21 2007, 07:21 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.286
Joined: 14-March 07
From: Hutchinson, Kansas, USA
Member No.: 1.345



QUOTE (Eat-Sleep-andJam @ Jul 21 2007, 12:49 PM) *
Idk why but this morning my internet was perfectly connected
, it would go to my home page google and everything and even to other sites that I checked out before Gmc. But when I typed in guitarmasterclass , it said the link could not be found ? Was there routine like maitnence going on before I entered or what? It works now im just wondering why it did that ?
Thanks- John cool.gif

Happened to me also. Im just now getting on!!


--------------------
“Obey the principles without being bound by them.”
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastasio123
post Jul 21 2007, 07:34 PM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 164
Joined: 17-March 07
Member No.: 1.365



QUOTE (Ryan @ Jul 21 2007, 02:21 PM) *
Happened to me also. Im just now getting on!!


Same with me, second try it came on though.


--------------------
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ryan
post Jul 21 2007, 07:36 PM
Post #4


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.286
Joined: 14-March 07
From: Hutchinson, Kansas, USA
Member No.: 1.345



QUOTE (Anastasio123 @ Jul 21 2007, 01:34 PM) *
Same with me, second try it came on though.

Lucky


--------------------
“Obey the principles without being bound by them.”
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrew Cockburn
post Jul 21 2007, 08:02 PM
Post #5


Moderation Policy Director
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 10.459
Joined: 6-February 07
From: CT, USA
Member No.: 1.167



Seems like GMC was down for an hour or so, I had the smae problem.


--------------------
Check out my Instructor profile
Live long and prosper ...

My Stuff:

Electric Guitars : Ibanez Jem7v, Line6 Variax 700, Fender Plus Strat with 57/62 Pickups, Line6 Variax 705 Bass
Acoustic Guitars : Taylor 816ce, Martin D-15, Line6 Variax Acoustic 300 Nylon
Effects : Line6 Helix, Keeley Modded Boss DS1, Keeley Modded Boss BD2, Keeley 4 knob compressor, Keeley OxBlood
Amps : Epiphone Valve Jnr & Head, Cockburn A.C.1, Cockburn A.C.2, Blackstar Club 50 Head & 4x12 Cab
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Jul 21 2007, 08:30 PM
Post #6


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.958
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Yes we were down for ~1,5 hours! sad.gif

I'm quite happy though, as this is the first time it happens with the current webhosting... Most sites have some downtime.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stratman33
post Jul 21 2007, 08:36 PM
Post #7


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.096
Joined: 4-March 07
From: Michigan, USA
Member No.: 1.300



QUOTE (Eat-Sleep-andJam @ Jul 21 2007, 01:49 PM) *
Idk why but this morning my internet was perfectly connected
, it would go to my home page google and everything and even to other sites that I checked out before Gmc. But when I typed in guitarmasterclass , it said the link could not be found ? Was there routine like maitnence going on before I entered or what? It works now im just wondering why it did that ?
Thanks- John cool.gif


Happend to me also. Just a tip, you know you can just put your name in your signature thing so you dont have to type it every time! tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eat-Sleep-andJam
post Jul 21 2007, 11:49 PM
Post #8


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.412
Joined: 23-February 07
From: New york
Member No.: 1.243



QUOTE (stratman33 @ Jul 21 2007, 11:36 AM) *
Happend to me also. Just a tip, you know you can just put your name in your signature thing so you dont have to type it every time! tongue.gif




I dont mind typing it in wink.gif


- John smile.gif


--------------------
Join Me On the Lyrics Board !


"Find something worth dying for...



...And live for it"
-The Uncreator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robin
post Jul 23 2007, 02:19 PM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.483
Joined: 9-January 07
From: Alta, Norway
Member No.: 1.061



That have happened to me some times aswell, but usually I just refresh and then it works.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th January 2017 - 07:37 AM