Reply to this topicStart new topic
> Video Player Doesn't Repeat Lessons
p8guitar
post Oct 3 2015, 12:18 PM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 18-September 15
Member No.: 21.273



I've got a strange problem with the video player. The "main" Video is ok, but the videos 1, 2, 3 etc. only play once. It is not possible to play them again, unless I reload the website.
I'm using Firefox 40.03 and Mac OS 10.10.5.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fzalfa
post Oct 3 2015, 12:42 PM
Post #2


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.602
Joined: 10-March 15
From: France, provence, vaucluse, carpentras
Member No.: 20.796



Yes it's grue.
I have the same behavior here

Laurent


--------------------

Yes, i love badges.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Caelumamittendum
post Oct 3 2015, 01:16 PM
Post #3


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 4.347
Joined: 14-June 08
From: Copenhagen, Denmark
Member No.: 5.298



Works fine for me on Chrome.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ztevie
post Oct 3 2015, 01:44 PM
Post #4


GMC:er
Group Icon

Group: Student Instructor
Posts: 284
Joined: 12-March 08
From: Top of Europe
Member No.: 4.557



Same here, doesn't work with latest Firefox.


--------------------
Gear:
* Vigier Shawn Lane Master , Bridge Bareknuckle Nailbomb, Middle DiMarzio FS-1, Neck Bareknuckle Cold Sweat
* ESP Eclipse CTM1 , Bridge EMG 81, Neck EMG 60
* Peavey Vandenberg 2nd Edition , Bridge Tom Anderson HN3, Neck DiMarzio Chopper
* Ztevie's Blue, Custom Handbuilt by Rek Guitars , Seymour Duncan Full Shred humbucker set
* Yamaha LLX6 Acoustic
* Fractal Audio Axe FX II XL+


Go to the top of the page
 
+Quote Post
fzalfa
post Oct 3 2015, 03:21 PM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.602
Joined: 10-March 15
From: France, provence, vaucluse, carpentras
Member No.: 20.796



solution: Use Chrome !

Laurent


--------------------

Yes, i love badges.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rammikin
post Oct 3 2015, 03:23 PM
Post #6


Experienced Rock Star
*

Group: Members
Posts: 641
Joined: 4-November 10
Member No.: 11.529



Same here using safari. Seems to have started a couple of months ago.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 3 2015, 05:55 PM
Post #7


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.961
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Thanks for the report and the details, I am able to recreate this bug and I hope we will get it fixed asap!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Phil66
post Oct 3 2015, 06:24 PM
Post #8


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 3.574
Joined: 5-July 14
From: The Black Country, England
Member No.: 19.975



I'll throw a spanner in the works. I've just got back from Malaga and found that mine doesn't repeat in chrome but it did it did last week. unsure.gif


--------------------

AWARD

“Success is not obtained overnight. It comes in installments; you get a little bit today, a little bit tomorrow until the whole package is given out. The day you procrastinate, you lose that day's success.”
Israelmore Ayivor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
liveOASISforever
post Oct 5 2015, 06:59 AM
Post #9


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 596
Joined: 14-March 10
From: Scotland
Member No.: 9.844



MInes is the exact same on every video. I even get the video restarting itself sometimes. Occasionally it speeds 1 or 2 segments of the main video up as well. I am using Safari and have had this problem for a long while now.

MInes is the exact same on every video. I even get the video restarting itself sometimes. Occasionally it speeds 1 or 2 segments of the main video up as well. I am using Safari and have had this problem for a long while now.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Gheorghev...
post Oct 5 2015, 08:08 AM
Post #10


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 1.375
Joined: 12-July 13
From: Bucharest, Romania
Member No.: 18.479



For me works fine with the latest Firefox.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 5 2015, 08:30 AM
Post #11


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 14.961
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



This should now be fixed!

Bare in mind that I had to refresh the page in firefox to clear the cache. So if it doesn't work for you yet, try refreshing.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th January 2017 - 12:14 PM