Reply to this topicStart new topic
> Switching Off Cab Sim
Phil66
post Oct 31 2015, 03:02 PM
Post #1


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 3.788
Joined: 5-July 14
From: The Black Country, England
Member No.: 19.975



Hello,

I'm going to switch off the cab sim on my GT-001. The options I have are "Stack Return", "Combo return", JC-120 Return", "Stack Amp" "Combo Amp", "Small Amp" and "JC-120".

Which would you advise as I am going to use Amplitube for speaker sim.

Cheers

Phil


--------------------

GMC CERTIFICATE

“Success is not obtained overnight. It comes in installments; you get a little bit today, a little bit tomorrow until the whole package is given out. The day you procrastinate, you lose that day's success.”
Israelmore Ayivor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mertay
post Oct 31 2015, 03:42 PM
Post #2


GMC:er
Group Icon

Group: GMC Senior
Posts: 2.599
Joined: 27-May 13
From: Turkey / izmir
Member No.: 18.294



Its usually the brightest sounding one among options, if JC120's are the same my guess would be JC120, JC120 return probably refers to fx send/return as then you'll miss the poweramp.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Phil66
post Oct 31 2015, 04:08 PM
Post #3


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 3.788
Joined: 5-July 14
From: The Black Country, England
Member No.: 19.975



Thanks Mertay, I'll look into it. I was wondering which one would be the most transparent.

Cheers


--------------------

GMC CERTIFICATE

“Success is not obtained overnight. It comes in installments; you get a little bit today, a little bit tomorrow until the whole package is given out. The day you procrastinate, you lose that day's success.”
Israelmore Ayivor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Phil66
post Nov 1 2015, 02:47 PM
Post #4


Learning Apprentice Player
*

Group: Members
Posts: 3.788
Joined: 5-July 14
From: The Black Country, England
Member No.: 19.975



I tried it this morning and for some reason I got a little bit of latency. I found this very odd because I don't get latency when using Amplitube on its own and I was only using the speaker sim. The rest of the tone was from my Boss GT001.

I'll do some more experimenting later on today. Got visitors at the moment.

Cheers


--------------------

GMC CERTIFICATE

“Success is not obtained overnight. It comes in installments; you get a little bit today, a little bit tomorrow until the whole package is given out. The day you procrastinate, you lose that day's success.”
Israelmore Ayivor
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2017 - 04:22 AM