Reply to this topicStart new topic
> Lesson Viewer Empty? Site Error?
Tom51
post Mar 31 2017, 02:52 PM
Post #1


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 388
Joined: 21-November 14
Member No.: 20.440



Today when I click a lesson I get an empty white frame but no lesson viewer loaded? Is it only me?
I am using Mac OS X 10.11.6 and Chrome.


Sorry - Antivirus software update blocked the player.
All fine now. Thanks Tom

This post has been edited by Tom51: Mar 31 2017, 02:56 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Mar 31 2017, 02:56 PM
Post #2


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.377
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Looks ok from here, also on macos chrome. Please let me know if still is a problem?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tom51
post Mar 31 2017, 02:57 PM
Post #3


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 388
Joined: 21-November 14
Member No.: 20.440



Sorry for false alarm. All okay now wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Mar 31 2017, 02:58 PM
Post #4


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.377
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Great, no problem! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2017 - 06:48 PM