Reply to this topicStart new topic
> Not Seeing Any Video
BazzaFiggy
post Jun 5 2017, 07:25 AM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-October 15
Member No.: 21.308



Hi,

Not sure if this is correct area.
I am using chrome and am not now seeing any lesson videos.

Any clues on how to fix.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Gheorghev...
post Jun 5 2017, 07:48 AM
Post #2


Learning Tone Seeker
*

Group: Members
Posts: 1.412
Joined: 12-July 13
From: Bucharest, Romania
Member No.: 18.479



Try to upgrade your Abobe Flash player to the latest version.
If it still not working, you can clear the browser cache. But...before to refresh a browser save your passwords wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ulrik
post Jun 5 2017, 08:13 AM
Post #3


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 853
Joined: 11-December 07
From: Copenhagen
Member No.: 3.495



Yeah I am having that problem too on one of two laptops, but all other videos are playing on it.


Edit: Well after some delay it works again for me. I think the firewall blocked the automatic Flash upgrade

This post has been edited by Ulrik: Jun 5 2017, 08:23 AM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Jun 5 2017, 08:31 AM
Post #4


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.276
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Thanks for reporting.

To help us determine whether this is caused by changes on our end, any additional details you can give us are appreciated. (when did it start happening, does it happen on all your units/browsers? ). Thanks!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Jun 5 2017, 09:01 AM
Post #5


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.276
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



This fix seems to have solved the issue for another user. So if you have flash installed - but still cannot see videos, try this (use the browser Google chrome):

https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ena...yer-chrome.html


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darius Wave
post Jun 5 2017, 10:19 AM
Post #6


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 5.370
Joined: 29-November 12
From: Poland
Member No.: 17.069



I was having the same problem. Seems like some chrome update has changed flash setings (haven't had this issue before). After running instruction from the link, the problem has been solved. Maybe their policy has changed to make people switch from flash to html 5 player...hmmm.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2017 - 10:41 PM