Reply to this topicStart new topic
> What Do You Use For Recording Your Band
Nick325
post Aug 5 2007, 03:11 AM
Post #1


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



what do you use for recording your band? can i use a line 6 product? or something like this

http://www.guitarcenter.com/shop/product/b...l_sku=103242400

or what? what do you use?

This post has been edited by Nick325: Aug 5 2007, 03:13 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Muris Varajic
post Aug 5 2007, 03:17 AM
Post #2


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.459
Joined: 22-June 07
From: Sarajevo,Bosnia
Member No.: 2.159



You can use PC with some nice audio card.
In general,all you need is more inputs and some software like Cubase,Logic or som to do a fine mix.


--------------------
Youtube
MySpace
Website



Album "Let It Out" on
iTunes
and CD Baby

Check out my video lessons and instructor board!

The Pianist
tune is progress,check it out!

"ok.. it is great.. :P

have you myspace? Can i to personalize this for you guy?"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Aug 5 2007, 04:02 AM
Post #3


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



QUOTE (muris @ Aug 4 2007, 10:17 PM) *
You can use PC with some nice audio card.
In general,all you need is more inputs and some software like Cubase,Logic or som to do a fine mix.



what do u mean more imputs?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Muris Varajic
post Aug 5 2007, 04:11 AM
Post #4


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.459
Joined: 22-June 07
From: Sarajevo,Bosnia
Member No.: 2.159



Pardon me,I meant inputs cool.gif


--------------------
Youtube
MySpace
Website



Album "Let It Out" on
iTunes
and CD Baby

Check out my video lessons and instructor board!

The Pianist
tune is progress,check it out!

"ok.. it is great.. :P

have you myspace? Can i to personalize this for you guy?"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nick325
post Aug 5 2007, 05:03 AM
Post #5


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 1.996
Joined: 24-July 07
From: Long Island, NY
Member No.: 2.387



biggrin.gif
QUOTE (muris @ Aug 4 2007, 11:11 PM) *
Pardon me,I meant inputs cool.gif



you did say inputs muris i spelt it wrong sry biggrin.gif what do you mean by inputs though? like i no what it is but how do u get one for each instrument?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Muris Varajic
post Aug 8 2007, 01:14 PM
Post #6


Instructor
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.459
Joined: 22-June 07
From: Sarajevo,Bosnia
Member No.: 2.159



Well,for more inputs you must have audio card with more of them.
Or you could try this option as well.
Take some mixing board,about 8 channels or som(no need to be expensive tho).
Plug your band into it with mic/line-in jacks,and then just take Left and Right outputs from mixing board and run it into your PC audio card... smile.gif


--------------------
Youtube
MySpace
Website



Album "Let It Out" on
iTunes
and CD Baby

Check out my video lessons and instructor board!

The Pianist
tune is progress,check it out!

"ok.. it is great.. :P

have you myspace? Can i to personalize this for you guy?"
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd March 2017 - 07:28 AM