18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Typos, Bugs And Other Findings
Caelumamittendum
post Aug 27 2008, 05:31 PM
Post #101


Learning Rock Star
*

Group: Members
Posts: 4.540
Joined: 14-June 08
From: Copenhagen, Denmark
Member No.: 5.298



Been thinking about something for the past few minutes:

Are thread titles automaticaly changed to capital letters for each word? It seems that way. However, some words shouldn't have capital letters, such as "of", "in" etc...

At least that's what I've been taught. Don't know if this is confirmable, and none the less, it's a very small "thing" that doesn't really matter. Just came to think about it.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zep-page
post Sep 20 2008, 08:19 PM
Post #102


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 20-September 08
Member No.: 5.928



QUOTE (Maria @ Dec 20 2007, 10:21 AM) *
Hi all!

We are very grateful to receive notifications on typos, broken links etc if you find any on GMC. To avoid getting too many topics started, please notify us here!

Thank you! biggrin.gif



I was wondering how to change my username?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 7 2008, 08:53 PM
Post #103


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



I've have very slow throughput of videos for nearly one day. I live in the midwest USA, so the problem is probably local to my region.

I have tested throughput and it is normal. I have tried several computers, and also youtube to make sure that the problem is at your end. I am satisfied that it is.

Thank you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ItsMe
post Oct 7 2008, 08:55 PM
Post #104


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 822
Joined: 11-March 08
From: Boston, MA
Member No.: 4.541



I couldn't leave feedback for at least five lessons in the last two weeks. Strange that is.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 7 2008, 09:41 PM
Post #105


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



Just to emphasize how bad a problem this is, and to make it clear that I have established 100% that the problem is on your end (router or server). It takes 10 minutes for me to download a video. Every other site such as youtube is just as fast as normal. Speedtest came out normal. Just to beat the probability of this being my problem to zero, I rebooted everything, used different computers.

Definitely on your end, makes the site unusable, was going on last night, and now this afternoon, with no improvement at any time. I could not possibly be a problem on my end.


QUOTE (fkalich @ Oct 7 2008, 02:53 PM) *
I've have very slow throughput of videos for nearly one day. I live in the midwest USA, so the problem is probably local to my region.

I have tested throughput and it is normal. I have tried several computers, and also youtube to make sure that the problem is at your end. I am satisfied that it is.

Thank you.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 7 2008, 09:43 PM
Post #106


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.258
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Does anyone else experience the same speed problems as fkalich?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ItsMe
post Oct 7 2008, 10:36 PM
Post #107


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 822
Joined: 11-March 08
From: Boston, MA
Member No.: 4.541



I had that once. It was two month ago. But after 2 days it just worked fine again. But I can't leave any feedback. No matter what lesson.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clare
post Oct 7 2008, 10:53 PM
Post #108


Learning Roadie
*

Group: Members
Posts: 255
Joined: 25-September 08
From: nova scotia,canada
Member No.: 5.959



yeah it seems i can not leave feedback for video,s too
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Oct 8 2008, 02:48 PM
Post #109


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



I found a great one from Andrew. I couldn't stop laughing.

On the Posting guidelines in GMC classifieds he has this

3. Ads should conform to the posted example guideline advert - ads that don't won't be approved and will never be seen. Descriptions should be detailed, include an actual picture of the item to e sold (no sock photos please)

I think it should read

3. Ads should conform to the posted example guideline advert - ads that don't won't be approved and will never be seen. Descriptions should be detailed, include an actual picture of the item to be sold (no stock photos please)

I thought long and hard about posting a picture of my socks for a laugh but I resisted biggrin.gif Unless Andrew really is terrified of socks smile.gif

This post has been edited by OrganisedConfusion: Oct 8 2008, 02:48 PM


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 8 2008, 02:55 PM
Post #110


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.258
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



QUOTE (THE BUZZARD @ Oct 7 2008, 11:53 PM) *
yeah it seems i can not leave feedback for video,s too


But I can see both yours and Itsme comments on lots of lessons!

Yours can be found here
https://www.guitarmasterclass.net/ls/strato...s-style-lesson/

Itsme:

https://www.guitarmasterclass.net/solo-guit...sing-the-blues/
https://www.guitarmasterclass.net/solo-guit...ythm-placement/

Are you sure that you scroll down after having left your comment?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Oct 8 2008, 03:02 PM
Post #111


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



QUOTE (Kristofer Dahl @ Oct 8 2008, 02:55 PM) *
But I can see both yours and Itsme comments on lots of lessons!

Yours can be found here
https://www.guitarmasterclass.net/ls/strato...s-style-lesson/

Itsme:

https://www.guitarmasterclass.net/solo-guit...sing-the-blues/
https://www.guitarmasterclass.net/solo-guit...ythm-placement/

Are you sure that you scroll down after having left your comment?

Kris I have had this problem in the past. People think their comments aren't posting but the comments don't post right away for some people. My comments on lessons take up to 2 hours to post so many think their comments haven't been posted but they eventually come up I believe.


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ItsMe
post Oct 8 2008, 03:06 PM
Post #112


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 822
Joined: 11-March 08
From: Boston, MA
Member No.: 4.541



Ok 2 out of 7 comments I left yesterday. For example Markus lesson, Lians lesson etc. I can't see my comments there. And the processing of the 2 you mentioned must have taken hours. I checked back 3 hours after I left the comments. Nothing. Now they are there I agree. Anyway that's weird. Is that related to a popup blocker or something else in my browser settings ???

This post has been edited by ItsMe: Oct 8 2008, 03:33 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Oct 8 2008, 03:08 PM
Post #113


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



QUOTE (ItsMe @ Oct 8 2008, 03:06 PM) *
Ok 2 out of 7 comments I left yesterday. For example Markus lesson, Lians lesson etc. I can't see my comments there. And the processing of the 2 you mentioned must have taken hours. I checked back 3 hours after I left the comments. Nothing. Now they are there I agree. Anyway that's wierd. Is that related to a popup blocker or something else in my browser settings ???

It's weird. I do think somebody needs to look into the time it takes for comments to show up.


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrew Cockburn
post Oct 8 2008, 08:54 PM
Post #114


Moderation Policy Director
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 10.459
Joined: 6-February 07
From: CT, USA
Member No.: 1.167



Eek, socks ohmy.gif



unsure.gif


--------------------
Check out my Instructor profile
Live long and prosper ...

My Stuff:

Electric Guitars : Ibanez Jem7v, Line6 Variax 700, Fender Plus Strat with 57/62 Pickups, Line6 Variax 705 Bass
Acoustic Guitars : Taylor 816ce, Martin D-15, Line6 Variax Acoustic 300 Nylon
Effects : Line6 Helix, Keeley Modded Boss DS1, Keeley Modded Boss BD2, Keeley 4 knob compressor, Keeley OxBlood
Amps : Epiphone Valve Jnr & Head, Cockburn A.C.1, Cockburn A.C.2, Blackstar Club 50 Head & 4x12 Cab
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OrganisedConfusi...
post Oct 8 2008, 09:19 PM
Post #115


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 5.635
Joined: 29-November 07
From: Nottingham, UK
Member No.: 3.401



QUOTE (Andrew Cockburn @ Oct 8 2008, 08:54 PM) *
Eek, socks ohmy.gif



unsure.gif

biggrin.gif


--------------------
Gear
Guitars:- Caparison Horus Snowcloud, Parker Nitefly M, Parker Nitefly SA, Gibson SG, Parker P10e, 40 Year Old Spanish Acoustic
Amps:- Framus Ruby Riot 2x12" stack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 9 2008, 04:42 PM
Post #116


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



QUOTE (Kristofer Dahl @ Oct 7 2008, 03:43 PM) *
Does anyone else experience the same speed problems as fkalich?


I see you were in the other thread from a few days ago.

The problem has reappeared, not quite as bad as a few days ago, but still pretty poor performance, about 3 or 4 minutes to upload new videos. It was about 10 minutes a few days ago.

This is a US problem, maybe even midwest/west coast. This has been going on for about a half hour now. If it gets better I will add a comment. If I don't assume it has not gotten better.

edit: I take back the 3 or 4 minute estimate, I just timed one, about 8 minutes for the new video to complete. I also checked youtube just to be sure. youtube is coming in fine. I could do more tests, but considering that I did that a few days ago, I feel the chances of this being a different problem than the same a few days ago are slim.

This post has been edited by fkalich: Oct 9 2008, 04:58 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristofer Dahl
post Oct 9 2008, 05:23 PM
Post #117


GMC Founder & Rocker
Group Icon

Group: GMC Instructor
Posts: 15.258
Joined: 15-August 05
From: Stockholm, Sweden
Member No.: 2



Fkalich check this out if you haven't seen it!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 9 2008, 05:25 PM
Post #118


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



QUOTE (Kristofer Dahl @ Oct 9 2008, 11:23 AM) *
Check this out if you haven't seen it!



I was thinking of doing that myself, but was lazy. It has improved, took about 2 minutes for a video, buffering came on 7 or 8 times. If the problem persists, I will do the traceroute thing and let you know what I find.



This post has been edited by fkalich: Oct 9 2008, 06:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 9 2008, 06:03 PM
Post #119


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



I have been running a trace route program, that gives a history of the packet performance over hops. The problem just cleared up, but I think it was occurring in Europe. Anyway, in the future, I will give you some screen shots if I have problems, so you have something to show exactly what is going on.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fkalich
post Oct 9 2008, 08:34 PM
Post #120


GMC:er
*

Group: Members
Posts: 2.742
Joined: 12-February 07
From: People's Republic of Lawrence Kansas
Member No.: 1.189



Ok, here is an example that I titled "LazyDogSlow", which I think gives a good analogy, such as with my dog today on his walk, who wants to stop every 50 yards to lay in the grass. Takes about 2 minutes to upload a short video, stops to buffer 7 or 8 times.

When I get examples of "SnailSlow" as it was on tuesday, or "RabbitFast" as it had been in the past (no buffers, videos loaded in less than 10 seconds), I will send those.

I was not aware we were served from Holland, thought it was local to US. Seems to me the last two interfaces are the problem, but I am not a network guy.

Attached Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post

18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2017 - 07:50 PM