Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Evh Backing Track
GMC Forum > Discussion Boards > VINTAGE GMC > Community Activities and Tutorials > Ask an Instructor > More instructors > Muris Varajic
iamblackmo
Would love the full speed track.

I am not sure if this account is linked to my paid GMC membership.

Either way, my valid user name is [email protected]

I would like it for the REC program.

I have never had a professional musician or any really-experienced player give me there input so I am excited to do a couple of REC lessons.

I am thinking I will do one from a level 2, 4, and maybe 5 group and look to get some input!

Puno hvala ( I hope that is right)

Mo
Muris Varajic
Sorry for delay Mo, here is backing and yeah, Puno Hvala was just correct. smile.gif

Click to view attachment
iamblackmo
QUOTE (Muris Varajic @ Sep 2 2009, 11:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Sorry for delay Mo, here is backing and yeah, Puno Hvala was just correct. smile.gif

Click to view attachment


I am sorry, but how do I download to my computer? I am trying to place it on a recording program but it wont let me download it to my computer as an audio file
UncleSkillet
QUOTE (iamblackmo @ Sep 3 2009, 09:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I am sorry, but how do I download to my computer? I am trying to place it on a recording program but it wont let me download it to my computer as an audio file


Just right click on the file link Muris posted and select "Save Target As".
iamblackmo
QUOTE (UncleSkillet @ Sep 3 2009, 09:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Just right click on the file link Muris posted and select "Save Target As".


That is what I am doing but it is saving it as a index file
UncleSkillet
Hmm! That's strange.

What browser are you using? Is this a MAC or a Windows XP/Vista system?

Maybe try closing your browser, delete your temp internet files and cookies. Rest all your browser security settings to there defaults. Then try again.
iamblackmo
QUOTE (UncleSkillet @ Sep 3 2009, 10:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hmm! That's strange.

What browser are you using? Is this a MAC or a Windows XP/Vista system?

Maybe try closing your browser, delete your temp internet files and cookies. Rest all your browser security settings to there defaults. Then try again.


I got it. I was using firefox but I tried in Chrome and it worked.

Thanks again
UncleSkillet
QUOTE (iamblackmo @ Sep 3 2009, 10:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I got it. I was using firefox but I tried in Chrome and it worked.

Thanks again


Glad it's working for you bro!
Can't wait to here your upload. Now get to work laugh.gif smile.gif

Cheers
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.